Sugestije- skoncetrišite se na domaće takmičenje

Iako su odbojkašice Spartaka odradile fenomenalan posao ove sezone i postigle odlične rezultate, ipak će ostati uskraćene za takmičenje u Evropi.

U pregovorima sa čelnicima grada se došlo do zaključka da ne postoji mogućnost, prvenstveno od strane grada, da novčano isprati evropsku priču Spartaka. CEV, takmičenje u kome je ŽOK Spartak trebao da učestvuje, osim trofeja ne nagradjuje nikako ekipe koje učestvuju i eventualno osvoje neku poziciju. Zbog svega ovoga, sugestija čelnika grada i Nemanje Simovića, člana gradskog veća zaduženog za sport, omladinu i turizam, jeste bio da se naredne sezone ekipa skocentriše isključivo na domaća takmičenja.KOMENTARI

 1. Dreamgirl kaže:

  I da se to takmičenje novčano nagrađuje, što je i glavni izgovor neigranja u Evropi, mislim da to Spartaku ne bi mnogo vredelo osim ako ne očekuju da osvoje jedno od prva tri mesta. Moramo biti realni, Spartak to još uvek ne može!

  Ako bi se malo potrudili mogli bi da nađu i privatno sponzorstvo, ne mora sve grad da finansira! I Crvena zvezda ima svoje sponzore za evropske kupove svake godine…

 2. Zoka kaže:

  Dreamgirl napisao:Ako bi se malo potrudili mogli bi da nađu i privatno sponzorstvo, ne mora sve grad da finansira!

  U potpunosti se slažem sa tobom. Od trenutka kada je postalo jasno da će Spartak ponovo u Evropu, prošlo je neko vreme koje je moglo biti utrošeno u pronalaženju sponzora. Takodje smatram da je bio loš potez ne naplaćivanje ulaznica prošle sezone. Da se odredila makar i neka simbolična cena od nekih na primer stotinak dinara, ne verujem da bi se posećenost bitno smanjila, a ipak bi se došlo do odredjenih sredstava sa obzirom na broj publike koji je ispratio utakmice, pogotovo na kraju sezone.

 3. djomla kaže:

  Kao sto neko reče, ne treba izmišljati toplu vodu. Uzmi recept funkcionisanja KK Partizana, oni su otkrili i razradili sistem po kome jedan klub može uspešno da funkcioniše iako je u finansijskim problemima.

  Ne poznajem situaciju u klubu, pa stoga nemam prava da komentarišem nečiji rad, ali da je ovo veliki neuspeh jeste. Mislim da se uvek mogu naći sponzori kada su u pitanju evropska takmičenja, ovako ostaje da seledeće godine budemo opet treći, četvrti ili čak lošiji, jer ne vidim razlog zašto bi ijedna igračica ostala u Spartaku ako se njihova igra svodi samo na domaće prvenstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 17 = 20

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: