Sukob pacijenata na Odeljenju psihijatrije, mladić teško povređen

U Opštoj bolnici u Subotici, na Odeljenju psihijatrije, pacijent je napao drugog pacijenta i naneo mu teške telesne povrede, a incident je okvalifikovan kao pokušaj ubistva.

Kako “Blic” saznaje, napadaču je određen pritvor i sproveden je u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Do povređivanja je došlo u toku noći kada je pacijent D. D. (23) delom stolice, tačnije nogarom koja je bila polomljena, udario više puta, a zatim i posekao po grlu drugog pacijenta D. B. (26). Osim ozlede na vratu on je zadobio i prelom rebra.

Prema nezvaničnim informacijama, na poziv iz bolnice izašla je i policija, a na slučaju radi Više javno tužilaštvo u Subotici.

Kako je “Blicu” potvrđeno u VJT, “pacijent je napao drugog pacijenta u sobi i slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva”.

Povređeni psihijatrijski bolesnik je operisan i on nije životno ugrožen.

U bolnici za “Blic” su potvrdili ovaj događaj i kažu da sukobi među pacijentima na ovom odeljenju nisu retka pojava.

 

BlicKOMENTARI

 1. Znam kaže:

  Na gornjem delu odelenja -na spratu, nema nikada dežurnih bolničara. Posebno je opasno noću kada pacijenti iz “Kambodže”, donjeg dela oderlenja dolaze gore na sprat i upadaju u sobe u nameri izvršenja krađe. Krađe nisu retke i na to upozoravaju i bolničari, međutim teško se izboriti sa tim posebno kada su izvršioci ljudi sa psihičkim oboljenjima.

 2. croat kaže:

  Jel to nasa Istina krenuo u obracun sa neistomisljenicima? 😀 😀

 3. Aga kaže:

  Luda kuća! 😀

 4. Covek Gospodin kaže:

  Istina napao Realnog konacno. A gde je sad stormwatch u celoj prici?

 5. Istina... kaže:

  ‘Alo, Agenturo! Nisi nimalo originalna, tvoja satanizacija je ocekivana i neefikasna jer je besmislena. Istini ne mozes nista. U svim tvojim lazima kratke su noge, zato konstantno izmisljas nove da bi prekrila postojece. Znam te, znam kako mislis, znam sta radis, znam svaki tvoj korak pre nego sto ga ucinis. I to ti smeta. Je*ala te tvoja Subaca Maria-Theresiapolis, “slobodan” “grad”, tvoja Vojvodina, “autonomna”, tvoja Jugoslavija, “savrsena” i tvoj komunizam, “genijalni”. Jedino idealno u Univerzumu, koga smo svi deo, je on sam. Nesputanost. Beskraj. Sloboda.

  Crkni od muke!

 6. Xpedient kaže:

  Istina nije u ovoj ludari, on je tezi slucaj!

 7. Bivsa Istina... kaže:

  Ona Istina je onomad pisala da ne psuje i ne vredja u svojim komentarima, al izgleda gazi sve svoje objave, a i kako je Amazonu rekla za citanje komentara, pa i ona sama jako pazljivo cita komentare vezano za Suboticu, dakle kako je i sam napisao cita-dakle zanima ga sta pise u vestima komentarima. Koje kontragditornosti kod Istine.

OSTAVITE KOMENTAR