Summer3p festival od 26. do 28. jula na Paliću

Sedamnaesti “Summer3p” festival biće održan od 26. do 28. jula na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera i predstaviće poznata imena svetske elektro scene i bogat prateći program.

Čuveni producent, di-džej i muzičar, osnivač kultne i veoma uticajne izdavačke kuće “Mo’Wax”, Džejms Lavel, nastupiće kao najveća zvezda 17. “Summer3p” festivala 26. jula, a dan ranije u okviru 26. Festivala evropskog filma Palić, u bioskopu “Abazija” biće projekcija filma “The Man From The Mo’Wax” upravo o njegovom životu i radu.

Gostovanje eminentnog engleskog producenta, osnivača legendarnog projekta UNKLE, rezultat je saradnje Festivala evropskog filma Palić i “Summer3p”-a.

Iste večeri nastupiće i iskusni mađarski DJ Davko, dok će sutradan, 27. jula, cenjeni francuski DJ Mat Sasari predstaviti svoju atraktivnu viziju tehna i tek-hausa.

Nakon njega nastupiće Nik Rivrs, italijanski DJ sa australijskom adresom, osnivač brenda “WeLove” – izdavačke kuće, agencije i serijala uspešnih žurki.

“Summer3p” će predstaviti najbolju selekciju lokalnih DJ-eva: Chrono aka Daltonist, Migaž, Ascaloon, Hansol b2b No Else, Andy Dee i Neomodern.

“Nakon 16 godina na termalnom bazenu, 17. izdanje Summer3p festivala promeniće lokaciju. Trenutno je bazen gradilište i do povratka na staru lokaciju, Summer3p će se održati na Muškom štrandu na obali jezera kod nekadašnjeg ulaza na termalni bazen. Produkcija i koncept ostaju nepromenjeni: dnevni program, noćni program, radionice, sport, muzika i popularni Porodični dan”, kaže Oliver Tomić u ime organizatora.

On skreće pažnju na Lavelovo gostovanje i dokumentarac o njegovom turbulentnom životu koji je izuzetno živopisan i zanimljiv, kao i da će prvi put ima DJ zvezdu iz Francuske (Mat Sasari).

“Bez obzira na sve izazove sa kojima se suočavamo, odlučili smo da nastavimo u istom ritmu vođeni misijom da predstavljamo savremene muzičke svetske trendove, čemu u prilog najbolje govori cena ulaznice koja je za sličan tip dešavanja u našoj zemlji znatno skuplja”, istakao je Tomić i dodao da im grad Subotica pruža podršku da istraju i nastave u duhu “Anti Šund Corporation – Education For The Nation”.

RTV

 KOMENTARI

  1. Indijanac kaže:

    Baš fino što će i ovaj “Summer3p” biti održan na muškom štrandu na Paliću kao ranijih godina.
    Tobogani u Akvaparku su već postavljeni, posle nekoliko popijenih piva ću sa društvom obavezno da ih isprobam.
    Večernja muzika ide uz korišćenje termalnog bazena, tobogane ćemo ipak obavezno podmazati sapunjavom vodom, pošto su još glanc novi i još uvek nisu razrađeni.

OSTAVITE KOMENTAR