Summer3p u velikom stilu proslavlja 15. jubilej

Petnaesto, jubilarno izdanje Summer3p festivala održaće se od 20. do 23. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu kraj jezera Palić uz verovatno najatraktiviniji muzički program do sad i jedinstven miks kvalitetne zabave i atraktivnih kulturnih sadržaja, uz obaveznu dozu aktivizma.

Loco&Jam_

„Summer3p festival je ove godine bio suočen sa izostankom podrške pojedinih državnih instanci a pojavili su se i organizacioni problemi, međutim, ovo petnaesto izdanje biće za pamćenje. Festival će proslaviti 15. rođendan u velikom stilu. Palić će po prvi put ugostiti izvođače iz 6 zemalja. Dolaze nam svetska imena iz Irske i Nemačke, zatim sa Malte a biće tu i izvođači iz regiona, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske. Ugostitićemo i trenutno najtraženijeg srpskog DJ-a, koji će nastupiti uz podršku subotičke ekipe. Drago nam je da Grad Subotica prepoznaje, podržava i ceni sve ono što radimo punih 15 godina a neizostavno je i razumevanje preduzeća Park Palić na čijem prostoru se Summer3p održava, jer ipak, naša poseta za ovih 15 godina prešla je cifru od 130.000 posetilaca. Pozivamo vas sve da dođete da zajedno proslavimo rođendan!”, kaže Otto Veisenberger, muzički direktor festivala.

U okviru muzičkog programa nas očekuje preko 20 izvođača, na Moon Stageu između ostalih nastupiće superstar duo iz Severne Irske – Loco & Jam, zatim popularni nemački DJ Eric Sneo, domaća zvezda Ilija Đoković, dok nam sa Malte dolazi Daniel Blade, a iz Hrvatske Andrologic. Tu je još jedan istaknuti predstavnik regionalne plesne scene Hibrid (BiH), kao i najbolja selekcija subotičkih DJ-eva…

Eric_Sneo_FB_page

Summer3p festival sa ponosom nosi EFFE etiketu za 2017/2018, koju je inače dobio i za predhodnu sezonu 2015/2016, i pripada grupi najboljih evropskih festivala u svojoj kategoriji. To je odlučeno je nakon procesa intenzivne evaluacije od strane nacionalnih eksperata i međunarodnog žirija.

Detaljne informacije o muzičkom programu možete očekivati uskoro.

Summer 3P 2017 banner Instagram

 KOMENTARI

  1. Anonimni kaže:

    Oce mita biti opet glavni za sankomako oce ja nedolazim

  2. pista kaže:

    Plasim se da u temal poolu nece biti ni kapi vode….

OSTAVITE KOMENTAR