Šutanovac u Bajmoku: Čast je biti član DS

U okviru predizborne kampanje republički poslanik Dragan Šutanovac juče je posetio Suboticu. Tom prilikom se susreo sa članovima Demokratske stranke i građanima Subotice i Bajmoka.

IMG_9492


Na sastanku sa aktivistima Demokratske stranke Šutanovac je istakao da je danas čast biti član DS jer je ugroženo demokratsko biće Srbije i da je jedino glas za listu Demokratske stranke, glas protiv autokratskog načina vladanja sadašnjeg režima.

 


Razgovarajući sa građanima Bajmoka Dragan Šutanovac rekao da većina aktera političke scene u Srbiji, uključujući i NDS, čeka ispred Vučićevih vrata kako bi se kandidovali za učešće u vlasti, dok DS to izričito odbija.

 


Demokratska stranka se zalaže za formiranje snažnog fonda za razvoj poljoprivrede, jer je to najkonkurentniji izvozni proizvod  Srbije, rekao je republički poslanik DS Dragan Šutanovac u Bajmoku.

 

 

IMG_9526

IMG_9443

IMG_9532

 

IMG_9420KOMENTARI

 1. preDSednik kaže:

  budući preDSednik DS.!!!

 2. Nemet kaže:

  Nije mi jasno, zašto se zalažu za snažnu podršku poljoprivredi, kada su godinama imali vlast na svim nivoima, i nisu u tome uspeli. Sada će im to – u opoziciji – poći za rukom?

 3. Vesko kaže:

  Cini mi se,da vam se osipa drustvo.Greska sto ste tako olako izigrali Tadica,a prvi ste mu dali podrsku i otimali se ko ce se sa njim slikati,pogotvo kandidati za poslanike u Pokrajinsku skupstini i dugo su slike bile na javnim mestima posle izbora.

 4. sakis kaže:

  koja tuga

 5. istvan kaže:

  dal smo toliko ludi a vise glasamo za ove? izgleda da cemo zauvik ostat glupi mi suboticani

 6. sale kaže:

  Kada prvi red na najdonjoj slici bude otišao iz stranke, tada će se demokratija u Subotici ponovo vezivati za DS! Do tada…

 7. @Vesko kaže:

  Nismo mi izigrali Tadića, nego smo ga podržali u Demokratskoj Stranci a ne u nekom njegovom projektu čije članstvo u celoj Srbiji (sada već očigledno) čine iskusni preletači vođeni ličnim interesom. On je izigrao nas i to vrlo mudro i lukavo.

  Ko ima mud…. ostaje u DSu koji će se konačno pročistiti a to smo čekali svi mi koji smo članovi deset i više godina. 

  Glas za Tadića je glas za Vučića a očigledno je da oni koji su u DS došli kada smo bili na vrhuncu, sada odlaze. Bolje je tako a ni Đilasova neće goreti još dugo.

  Najveća greška je idealizacija jednog čoveka (npr. Vučić). Istorija to pokazuje na svakom koraku svugde u svetu.

 8. boki kaže:

  nekada sam vam verovao ali nema vajde od vas vise.koliko vidim osuli ste se i ima vas samo toliko koliko ste svi dobro ziveli od stranke!!!

   

 9. Neša kaže:

  @Vesko:

  Nismo mi izigrali Tadića, nego smo ga podržali u Demokratskoj Stranci a ne u nekom njegovom projektu čije članstvo u celoj Srbiji (sada već očigledno) čine iskusni preletači vođeni ličnim interesom. On je izigrao nas i to vrlo mudro i lukavo.

  Ko ima mud…. ostaje u DSu koji će se konačno pročistiti a to smo čekali svi mi koji smo članovi deset i više godina. 

  Glas za Tadića je glas za Vučića a očigledno je da oni koji su u DS došli kada smo bili na vrhuncu, sada odlaze. Bolje je tako a ni Đilasova neće goreti još dugo.

  Najveća greška je idealizacija jednog čoveka (npr. Vučić). Istorija to pokazuje na svakom koraku svugde u svetu.

   

  Prvo, treba da znate da je potpuno nebitno da li ste vi iz DS izigrali Tadića ili on vas, bitno je da ste izigrali one od kojih ste dobili glas (i vlast). Građane!!!

  Drugo, nijedna stranka nikada se neće "očistiti" jer od Đinđićeve smrti naovamo u Srbiji vlada partokratija i u strankama su najgrlatiji i najjači oni sa najvećim ličnim interesima (položaj, privilegije i novac)!

  Treće, glas za Tadića, Vučića, Dačića, Peru, Žiku, Miku, Lazu… glas za partokratiju!!!

  Četvrto, DS je od 2008.g. idealizovala sebe do neslućenih visina. To joj se i obilo o glavu!

  Bez poštenih i stručnih ljudi na ključnim odgovornim mestima, bez poštovanja zakona i propisa i bez međusobnog uvažavanja ovo društvo NE MOŽE da ide napred!

  Dragan Šutanovac u emisiji "Utisak nedelje" Olje Bećković u vreme predizborne kampanje 2012.g. gde je gostovao zajedno sa Jorgovankom Tabaković, iznerviran njenim argumentovanim napadima na DS, izjavljuje: "Naprednjacima je mesto u svinjcu da se valjaju u blatu!"

  Ne mogu da imam dobro mišljenje o osobi koja ima takav stav o drugom koliko god on bio protivnik, politički, ideološki ili bilo koje vrste

 10. pauk kaže:

  Markerom iskrabati listice… I to redovno iskrabati!!

 11. miroslav evetovic kaže:

  smiley

 12. ............. kaže:

  Čast je biti član DS-a?! 

  Pa ne zove se to čast već bruka!

  Doduše, bruka koja donosi značajne privilegije.

  Dovoljno je pogledati imovinu i finansijsko stanje tih istaknutih članova i uporediti sa stanjem 2000. godine – golim okom je primetno rapidno uvećanje iste i bogaćenje ovih likova poslednjih 10-15 godina…  i to u vreme dok je velika većina drugih ljudi, poštenih radnika i intelektualaca, trgovaca i lekara, poljoprivrednika i učitelja… dovedena do prosjačkog štapa, a sve zahvaljujući politici vaše "časne" stranke.

  Hvala vam puno.

  Mnogo ste hrabri što se uopšte pojavljujete na ulicama gradova Srbije, jer trpeljiv jeste ovaj narod, ali kad jednom pukneeeee…. biće svašta!

   

 13. ............. kaže:

  Ako imate bar malo pameti – sklanjajte nam se sa očiju!

  Ne izazivajte, sakrijte se u neku rupu, povucite se u ilegalu i krckajte to $$$ što ste namlatili svih ovih godina.

   

 14. Djuka kaže:

  kome su davali virastaš?

 15. Stipan Sveti kaže:

  Ne dirajte mi bagrenje, vratite se tamo gde vam je mesto… a konkretno pitanje glasi : Kad će Portir Stipan postati gradonačelnik u nekom gradu na Kosovu??! Pa da tamo harači narod?!  Zato dalje ruke od nas, NE dirajte nam bagrenje…. bez njh će mi vetar oduvati salaš…a boli vas… za moj salaš.. ali vam Stipan više NE DA SVOJ GLAS… Čeljadi.. baš zbog bagrenja…

 16. Anonimni kaže:

  E tako., opet u klupe…

 17. opštinar kaže:

  Šutanovac i poljoprivreda ,mi da radimo na zemlji a on da uživa u svojoj palaći na vračaru u Beogradu ,nikada taj poljoprivredne alate u rukama nije držao ,pogotovo nije radio s njima.

 18. miltor kaže:

  E moji pisci. Džaba vam svo pisanje na ovoj stranici, u kuriru, informeru … Džaba vam zabrana TV emisija, blokada interneta. Džaba vam sve što ste navodno uradili: hapsili, spasavali iz snega … Džaba se prisećate nekih izjava iz DS-a, a ne sećate se nalepljivanja trga Ratka Mladića, pretnji da žutu prodaju Kosovo – šta ste vi onda uradili, obećanja da će u Srbiji biti med i mleko.

  KO U SRBIJI ŽIVI BOLJE OD KADA STE NA VLASTI. 

 19. Bohrer kaže:

  Vidi ti DS -ovu ekipu ,mi sa sela da ih ustoličimo u Beogradu,kada im trebaju glasovi dođu i u Bajmok ,kako samo pronađu?

 20. pauk kaže:

  Miskovicevi u Bajmoku.. strasno za Bajmok..

  Eto ako glasam za ove, to je ko da glasam za Deltu… kazem marker je zakon

 21. Petar.SU kaže:

  Videcete, cim prodju izbori, DS se raspada i prelaze u NDS. Pozdrav.

OSTAVITE KOMENTAR