SuTeam – Nova Generacija Sporta

Obaveštavamo Vas da uskoro počinje sa radom "SuTeam" Škola Sporta.

SuTeam Školu Sporta pohađaće deca uzrasta od 5 do 9 godina. Naša ideja je da deca nauče osnove sportova zastupljenih u našem okruženju, kao što su gimnastika, atletika, fudbal, odbojka, košarka, plivanje, klizanje, jedrenje na vodi… kao i mnoge druge. Sa decom će isključivo raditi adekvatno obrazovan stručni kadar.

Osnovni cilj SuTeam Škole Sporta jeste podsticati višestrani razvoj dece, razvijati zdravstvenu kulturu u svrhu čuvanja i unapređenja vlastitog zdravlja, zadovoljiti dečije potrebe za kretanjem, odnosno vežbanjem i putem toga stvoriti navike svakodnevnog fizičkog vežbanja. Nadalje, stvoriti kod dece čvrste navike zdravog načina življenja koristeći se sredstvima fizičke i zdravstvene kulture, prirodnim i drugim činiocima, te pružiti deci mogućnosti za sticanje osnovnih znanja, veština i navika potrebnih za prilagođavanje novim motoričkim aktivnostima. Uz edukaciju o higijenskim navikama, decu će učiti i o tome koliko je važna zdrava ishrana za pravilan rast i razvoj.

Program omogućava: zadovoljenje dečije potrebe za igrom, usvajanje i usavršavanje motoričkih znanja, poboljšanje motoričkih dostignuća. Program takođe utiče na poboljšanje i razvoj moralnih svojstava deteta, ega, samopouzdanja i njegovih radnih navika, zatim na razvoj samodiscipline, samostalnosti u radu kao i u pomaganju drugima te na poštovanje pravila igre. Razvija osećaj za pripadnost grupi, a samim tim vrši i socijalizaciju deteta.

Ukoliko ste zainteresovani da i Vaše dete bude deo SuTeam Škole Sporta, raspitajte se po gradu i pronađite nas… :)

Ili nas jednostavno kontaktirajte na telefon: 065 65 28 501 (Srđan)

S’poštovanjem,
Vaš SuTeam.

SlikaKOMENTARI

  1. coyote kaže:

    Podrzavam ovu ideju jer su deca sve vise na facebooku nego na sportskim igralistima.

OSTAVITE KOMENTAR

9 + = 19

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: