U sredu: Konvencija izborne liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić“

Izborna lista „Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić“ održaće svoju predizbornu konvenciju u sredu, 23. marta, na Platou Zorana Đinđića, sa početkom u 18 časova.

Za Subotičane će ovo biti prilika da se bolje upoznaju sa osnovnim idejama i programskim načelima koja zastupa Koalicija „Ujedinjeni za pobedu Srbije“. Koalicija je posvećena borbi za stvaranje pravednog, uređenog i boljeg društva, kao i obezbeđivanju uslova za dobar i dostojanstven život svih njegovih građana.

Na konvenciji će govoriti: Marinika Tepić, Dragan Đilas (Stranka slobode i pravde), Miroslav Aleksić (Narodna stranka), Zoran Lutovac i Nela Tonković (Demokratska stranka).

Jedino obavešteni, građani mogu da donesu odluku o društvu u kojem žele da žive i njegovim vrednostima. Tu odluku građani donose na predstojećim parlamentarnim izborima.

Zbog toga pozivamo sugrađane da posete konvenciju i informišu se o idejama i pravcima delovanja Koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

 

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije (Subotica)KOMENTARI

 1. Penzioner kaže:

  Idemo familijarno za bolju i pravedniju Srbiju

 2. kaže:

  Idemo

 3. Zamisli da lopovi vode srbiju kaže:

  Da se poseres na bandu dzikia

 4. Idite samo kaže:

  Baš bih voleo da dobijete tu „bolju i pravedniju Srbiju“ pa da vas za neku godinu pitam – a kuda ste se sada zaputili?

 5. SuperCrv kaže:

  Ne dolazi,ne trebas nam.

  • laki kaže:

   @SuperCrv

   Vama, preplašenim sektaškim govnima sa ispranim mozgovima, sigurno ne trebaju. Građanima koji mogu da te mozgove upotrebe sigurno DA – trebaju ovakve promene.

 6. Ja kaže:

  Onaj ko će obezbediri narodu da radi i od svog rada da plaća režije, decu školuje, jednom godišnje ode na odmor…za njega glasam

 7. Điki Slobodar kaže:

  Laki očekujemo te,nemaš potrebe da se kriješ.Hvala ti na donacijama, podršci i ljudima koji su već prešli kod nas.Nije mnogo ali znamo to da cenimo.

 8. adkersu kaže:

  @ Zamisli da lopovi vode Srbiju – pa upravo je i vode.

 9. ................................................. kaže:

  Oni koji su rasprodali Suboticu i porušili fabrike bile su DEMOKRATE. za vreme Miloševića smo ratovali NAŽALOST ali smo imali i posao. Demokrate su nam pozatvarale firme i porušile. Sada se barem nešto gradi i radi, ima fabrika a Vaša propaganda nije ništa do obične laži. Bili ste na vlasti.I šta ste uradilči??? Doveli nam banke da nas opljačkaju?

 10. Minut posle dvanaest kaže:

  Toliko najavljivanja, sreda u ne znam koliko sati, Trg taj i taj…dolaze…a šta je sada? Sada je PETAK, pa gde je radosni izveštaj koliko se HILJADA Subotičana okupilo da pozdravi Mariniku i ostale poštenjačine iz Đikijeve svite? Šta bi? Prc Milojka…

OSTAVITE KOMENTAR

38 + = 45

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: