Svaki dan ljubav sve više jača

Subotički pevač Dušan Svilar  je već tri godine u vezi na daljinu sa Andreom,  studentkinjom političkih nauka koja živi u Melburnu,  a čeka se samo dan da ona završi studije i da počnu da planiraju zajednički život.

 

Andrea i ja smo se upoznali posle mog nastupa u Detroitu. Prišla je njena majka i poželela da nas slika. Čim sam je ugledao u meni se desilo nešto neobično – rekao je Svilar i dodao da su se posle nekoliko meseci opet sreli na crnogorskom primorju i da su od tada zajedno. Iako se viđaju jednom u tri meseca, Dušan kaže da im je to sasvim dovoljno da njihova ljubav svakim danom sve više jača. Pevač navodi da je Andrea pri kraju studija političkih nauka i da se bliži dan kada će razmmišljati o daljim koracima.

 

Za mene bi najveći uspeh bio kada bih sa svojom srodnom dušom imao život  kakav imaju moji roditelji. Iako su godinama u braku, kad ih vidim zajedno, jasno je da među njima ima neverovatno mnogo ljubavi-pohvalio se Dušan i dodao:

 

Volim decu i smatram da za dvoje ljudi koji se vole nema većeg bogatstva od podizanja potomstva-rekao je Svilar u intervjuu za magazin “Gloria”.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: