Svakom po bod, niko zadovoljan

U poslednjem sekundu utakmice poleteo je Novaković na centaršut Farkaša ali mu noga nije bila dovoljno duga da stigne na pravo mesto i preusmeri loptu u gol. Nakon toga je završen meč u kojem je svako osvojio po bod ili izgubio po dva, kako već ko gleda na stvar.

 

Vojvodina je u seriji loših rezultata a Spartak od početka prolećnog dela čeka na pobedu pa je svakome današnja utakmica bila veoma važna. Vojvodina je rano došla do vođstva nakon centaršuta i gužve na petercu. Taj prvi deo igre pripao je Slaninarima ali nisu iskoristili pometnju u odbrani Plavih. Stvari su došle na stvoje mesto u 22. minutu nakon situacije kakvu smo davno videli. Dosuđen je indirekt  za Spartak zbog dodavanja lopte golmanu, Mrkela je postavio loptu desetak metara od gola, kratko ćušnuo do Torbice a ovaj je zakucao u gol kroz gužvu.

Činilo se tada da će biti još golova, Spartak je zaigrao organizovanije ali su teško stizali do šanse.

 

U drugom delu igre ravnopravna borba, međutim šutevi na gol nisu išli u okvir. Ostao je nerešen rezultat, što je i najpravednije.

 

Spartak – Vojvodina 1:1 (Torbica 22 – Milinković-Savić 5)

 

spartak vojvodina 9 mart 2014

spartak blue marines 2

spartak vojvodina mart 2014

Anti Gajba

spartak blue marines 1

Ajmo na ručak

spartak vojvodina 2014

 

tabela-jslKOMENTARI

 1. borat kaže:

  Dopadaju mi se poze ruku na Cetvrtoj slici!Znao sam ja to vec odavno!

 2. zoki kaže:

  E moj Borat, ja smem da dam desnu ruku da si veci fasista od ovih sto dizanjem desne ruke teraju lopove iz kluba za koji navijaju. Da se razumemo nisam Marinac, ali poznajem mnoge od njih koji nemaju nikakvu vrstu rasne, nacioalne ili verske netrepeljivosti. Na toj tribini ima vise nacija nego u subotickoj skupstini.

 3. dzoni kaže:

  dobro

 4. pera kaže:

  ima li arena 5 na našoj kablovskoj?

 5. Nierika kaže:

  E, ako ćemo baš tako, znam ja mnoge koji itekako imaju razne vrste netrpeljivosti. Dovoljno je samo videti razne "white power" grafite po gradu (koji su uvek napisani plavim sprejem, a znam i jednog lično koji ih je škrabao). Jeste da ima Marinaca svih nacija, ali neki među njima se baš lože da su ekstremna desnica. To ne znači da su Marinci generalno fašisti, ali ne bih se baš usudio da kažem da ih nema na tribini. Ima, bogami, i to ne malo.

OSTAVITE KOMENTAR