Sve bolja epidemiološka situacija

U Kovid delu subotičke bolnice trenutno se na lečenju nalazi ukupno 24 pacijenta, nijedan nije na mehaničkoj ventilaciji – najnoviji je dnevni izveštaj Opšte bolnice Subotica o epidemiološkoj situaciji – Kovid 19.

U poslednja 24 sata obavljeno je ukupno 41 pregled, od čega 19 kontrolnih. Dva pacijenta su zadržana na bolničkom lečenju, a sedam ih je otpušteno kući.KOMENTARI

 1. (ba)laban kaže:

  Situacija je bolja, kako da ne. Opet ste počeli sa lažiranjem rezultata iz samo vama poznatih razloga, a verovatno po nalogu glavnog srpskog lažova.

  Normalno je da da je manje hospitalizovanih pacijenata kad skoro svaki dan pokoji umre.

  O pacijentima kojima je zaraza utvrđena testom iz krvi ne vredi ni trošiti reči. Posle dve nedelje obavezne izolacije ne radi im se test, nego su slobodni za uključivanje u normalne životne tokove. Pitanje je da li se baš svako izleči za te dve nedelje, a glavno pitanje svih pitanja je ČIME SMO MI UOPŠTE ZARAŽENI ILI TROVANI?

 2. Pera kaže:

  Gde si, ba(agitpropovac)!? Nema ti više vašeg dežurnog krivca, iz tvoje nick-zagrade, za sve vaše katastrofalne poteze koje je radio za vas. Preimenuj se u neki drugi jednako glup i providan nick. Naravno da nećete ovo objaviti. A Kovid? Još jedna vaša laž.

 3. (ba)laban kaže:

  @Pero, Perice, Pederčiću

  Ne menjam nickove poput tvojih istomišljenika. Bogami, kod nekih se nickovi češće menjaju nego gaće. Ako se dobro sećam i ti si bio neka takozvana “Istina…”

OSTAVITE KOMENTAR