Svečano otvoren 4. Kup nacija u boksu za žene

Sinoćnim defileom učesnica takmičenja svečano je u Hali sportova otvoren 4. Kup nacija u ženskom boksu. Prigodan kulturno umetnički program izveli su članovi KUD "Bratstvo" u koreografiji Antuna Romića. 

jene maglai
Gradonačelnik Jene Maglai pozdravio je učesnice turnira gde je između ostalog rekao: "Velika mi je čast da Subotica bude domaćin i jedan od organizatora Svetskog kupa u boksu za žene. Nadam se da će Subotica svima ostati u lepim uspomenama, a učesnicama želim puno sportske sreće." Prisutne su, takođe, pozdravili član GV Vjekoslav Ostrogonac i Jovica Panić, predsednik Bokserskog saveza Vojvodine koji je gradonačelniku, kao suorganizatoru takmičenja, uručio prigodnu Plaketu. Otvaranju su prisustvovali generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine Mladen Stojšin, predsednik BK Spartak Mirko Antelj, direktor JKP Stadion Robert Tot kao i druge zvanice.

Kao što je već objavljeno, tehnički organizatori ovog takmičenja su Bokserski savez Vojvodine i BK Spartak, dok je domaćinsku podršku dao grad Subotica ustupanjem Hale sportova bez naknade. S obzirom na broj učesnica takmičenja i članove stručnih štabova (oko 250), benefit za grad je, gledano samo samo za usluge smeštaja i ishrane, višestruko isplativiji.

Takmičenja se odvijaju u Hali sportova od 11 i od 15 časova, a ulaz za gledaoce je slobodan.

defile

 

Fotografije: Boro MilićKOMENTARI

  1. Rastafarijanac kaže:

    E, pa devojčice ‘ajd sad: UDRITE SE, na ponos i i zadovoljstvo svojih majki. Gospodin gradonačelnik će da vam lepi flastere kada se unakazite. FUJ.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: