Svetski dan dece: “Sa našom decom za drugu decu”

20.novembar obeležava se u svetu kao “Svetski Dan Dece”. Ujedinjeni oko ideje da svako dete ima pravo na igru škola sporta SuTeam, udruženje roditelja Naša Deca i kreativna radionica OŠ “Ivan Goran Kovačić” obeležili su ovaj dan uz zajednički trening roditelja i dece i prikupljanje igračaka za dečje odeljenje gradske bolnice. Svaki mališan na trening je doneo neku svoju igračku koja će sada poslužiti zabavi dece koja nažalost moraju svoje vreme da provode u bolnici.

Roditelji su imali priliku da treniraju sa svojom decom i tako shvate u kojoj im je stanju kondicija…… mnogi su bili razočarani, cilj trenera je bio da deca nadmaše svoje roditelje, što i nije bilo teško jer klinci su zaista bili bolji, brži, i spretniji. Mada svaka čast i roditeljima, bili su stavljeni na velike muke kada su deca dobila priliku da im zadaju vežbe. Uz puno smeha, bodrenja, znoja i kukanja proveli smo još jedan sat sa svojom decom i time im pokazali da smo uz njih.

Zahvaljujemo se svima koji su podržali ovu malu ali važnu humanitarnu akciju, u nadi da ćemo slede godine uraditi isto a možda i bolje.

Foto/Info: SabinaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: