Svi na bowling!

Zbog zainteresovanosti kako pojedinaca tako grupa i firmi, Jumanji bowling centar organizuje Jumanji biznis ligu u bowlingu.
.
Utakmice biznis lige će se odigravati utorkom i četvrtkom od 19:30 a  datumu početka lige će naknadno biti objavljen. Ono što je bitno napomenuti je da nije obavezno da su svi igrači prijavljeni za jednu ekipu zaposleni u toj firmi a ekipama se preporučuje da učestvuju sa istim majicama sa natpisom svoga tima.
Pobednike na kraju Jumanji biznis lige očekuju trofeji i vredne nagrade.
.
Prva nagrada: 4 strike T-zone kugle
Druga nagrada: 4 para patika za kuglanje
Treća nagrada: 10h besplatnog kuglanja
Nagrada za najboljeg igrača: kugla, patike i torba za kuglu
Kotizacija za kompletnu Biznis ligu iznosi 26.000,00 dinara koje se može uplatiti u ratama do kraja biznis lige a očekivani broj timova je između 12 i 16. Svi prijavljeni igrači Jumanji biznis lige imaju popust od 20 % u bowling centru do završetka Biznis lige.
.
Osnovna pravila takmičenja:
.
– U ekipi nastupa 4 igrača (u ekipi mogu da učestvuju kako muškarci tako i dame)
– Svaka ekipa može da prijavi najviše 8 igrača
– Igra se 2 gema (90 minuta) tako da prvi igrač jedne ekipe igra protiv prvog igrača iz druge ekipe, drugi igrač protiv drugog iz protivničke ekipe itd.
– Svaki igrač za pobedu u gemu donosi svojoj ekipi 1 poen osim ako pobedi sa rezultatom preko 200 pinova kada se računa 2 poena, nerešeno u gemovi donosi pola poena.
– Pobeda u gemu donosi 2 poena a nerešeno 1 poen
– Posle 2 gema računaju se pinovi iz oba gema i ko ima vise dobija 2 poena (dakle maksimalan broj poena u pobedi je 6:0)
Zainteresovani se mogu obratiti osoblju Jumanji bowling centra, na oglasnoj tabli , na Facebook stranici Jumanji bowling centar, putem e-maila: jumanjibowlingcentar@gmail.com ili na sajtu www.jumanji.rs kao i na telefon 024/415-00-55
.
Prijave se primaju do 15.10.2011.


KOMENTARI

  1. nemanja kaže:

    Hladno vreme više nam ne dozvoljava da se sa društvom okupljamo napolju, pa se u poslednje vreme uglavnom opredeljujemo za aktivnosti u zatvorenom prostoru. A kad je već toplije i lepše unutra, zašto se ne bismo za to vreme bar dobro zabavili sa prijateljima u prijatnom ambijentu Jumanji Bowling centra? Jedna od najboljih opcija za druženje, definitivno je kuglanje!
    Sat ili dva kuglanja sa ekipom podgrejaće atmosferu i probuditi takmičarski duh u vama, a zabava , smeh i opuštanje su svakako zagrantovani! Pa, uživajte

OSTAVITE KOMENTAR

58 + = 68

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: