SVM: Mihalj Njilaš nije pio alkohol pre saobraćajne nesreće

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) saopštio je danas da funkcioner te partije Mihalj Njilaš, zamenik predsednika Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine, nije pio alkohol pre nego što je automobilom usmrtio jednog pešaka u blizini Subotice.

“Očekujemo rasvetljavanje okolnosti nesreće i ne želimo da komentarišemo razna nagađanja iznesena u medijima, međutim smatramo de je važna činjenica to da Mihalj Njilaš nije pio alkohol jer je bio načisto sa time – nakon što je svom vozaču, zbog obavljanja njegovih ličnih obaveza, dao slobodan dan – da će sam voziti službeno vozilo”, naveo je SVM u saopštenju.

Ta stranka je izrazila “saosećanje” s porodicom pešaka koji je poginuo u sinoćnjem udesu na ulazu u naseljeno mesto Bikovo kod Subotice. Njilaš je vozio automobil “škoda superb” koji je udario i usmrtio pešaka, potvrdila je ranije agenciji Beta osnovna javna tužiteljka iz Subotice Livija Panić Miletić.

 

BetaKOMENTARI

 1. bac Vranje kaže:

  Hahahah ko je Vas slusao i poznavao ni pakao mu nece tesko pasti

 2. Kenjereš Andraš kaže:

  Ruka ruku pere. Ja tebi, ti meni. Pastor je na istom putu usmrtio čoveka i suprugu teško povredio. Nakon odugovlačena spora, pete godine je predmet zastareo.
  Na sudu pastora branio, isti Njilaš Mihalj. Predlažem da političari SVM izbegavaju put za Bikovo – Orom.

 3. D. kaže:

  Eto tačno sam znala da nece da odgovara za svoje postupke jer je neki velik k… Super svaka cast na zakonu

 4. jbg kaže:

  Naravno da nije.

 5. ludak kaže:

  Interesantno je ovo sto ovde pise da je ovaj ubica branio svog politickog druga pre par godina povodom istog slucaja. Eto jos jedan dokaz, da ima pravde i boga, sve na kraju dolazi na naplatu.
  Zao mi je samo coveka, koji je morao poginuti da ovakva bagra ode u zasluzeni zatvor. Cudni su putevi gospodnji.

 6. Bobisa kaže:

  A alkko test?ko to radi samo za nas smrtnike to vazi?kolko li je vozio kada je ubio pesaka?

 7. Ivan Cvetanovic kaže:

  dovoljna je kazna imati na umu da ste ubili coveka i nositi ga na savesti celog zivota buditi se sa tom slikom!Ne volim da se svetim coveku u nevolji ali je ON sam sebi bio najveca nevolja dozvoljavajuci i podrzavajuci javasluk u Prosveti i podrzavajuci direktore bez licenci,huligane i probisvete!Bice prepisana kazna kao kod Pastora 10 meseci i avanzovanje na poslu! Samo da izadje iz Prosvete gde mu nikada mesto nije ni bilo!Saucesce porodici nastradalog kome ce se pripisati da je bio pijan a ne obrnuto!

 8. Megille kaže:

  @ Kenjereš Andraš :Ja bih taj put nazvao drumom reinkarnacije i istine …

OSTAVITE KOMENTAR