SVM očekuje pet mandata

SVM očekuje da na parlamentarnim izborima osvoji pet mandata u skupštini Srbije, a da posle beogradskih, lokalnih izbora, udje u gradski parlament.

 

Funkcioner SVM Balint Pastor je rekao novinarima da SVM na parlamentarne izbore izlazi samostalno i da očekuje da će osvojiti najmanje pet poslaničkih mesta, a da se nada i eventualnom povećanju broja mandata.

 

SVMPastor, koji je učestvovao na tribini beogradskog odbora SVM, kazao je da je slogan te partije za parlamentarne izbore "Hrabro, ali odgovorno", izrazivši očekivanje da će građani podržati ono što je ta stranka radila u prethodnom periodu.

 

"Mi smo uvek hrabro izgovarali rečenice u Narodnoj skupštini Srbije, ali smo to činili sa velikom dozom odgovornosti i nikada nas nije krasila demagogija i nikada nismo obećavali ništa za šta je u početku bilo jasno da je neostvarljivo", rekao je on.

 

Pastor je dodao i da se SVM, koji prvi put izlazi na izbore u Beogradu, nada da će ući u gradsku skupštinu. On je istakao da po poslednjem popisu stanovništva u Beogradu živi više od 2.000 građana koji se izjašnjavaju kao pripadnici mađarske nacionalne zajednice.

 

Prema njegovim rečima, SVM i u Beogradu izlazi samostalno i smatra da svaka stranka koja je formirana treba da učestvuje na izborima.

 

Pastor je rekao i da ukoliko bi SVM u Beogradu ušao u gradsku skupštinu, da bi to bilo nadljudski uspeh, dodajući da veruje da će građani i u Beogradu prepoznati principijelnu politiku te stranke.

 

"Verujemo i nadamo se da oni Beograđani koji do sada nisu znali za koga da glasaju, da će dati glas principijelnoj i doslednoj politici SVM", naglasio je on.KOMENTARI

 1. Igor kaže:

  Smatram da ce imati sad vise glasova. Da li ce opravdati te glasove to cemo tek da vidimo. Morace da brane interese svih Vojvodjana. Ne znam koliko ce u tome da uspeju.

 2. Darko kaže:

   Mnogo su se promenili isada  vode državotvornu  politiku , zato naš glas ide za SVM.

 3. Suncica kaže:

  Nadam se da ce gradjani ne samo u Subotici nego i sire prepoznati u SVM stranku koja nikada nije obecavala ono sto ne moze da ostvari i uvek,do sada hrabro i odgovorno zastupala nas!

 4. eh! kaže:

   

  Igor:

   

  Smatram da ce imati sad vise glasova. Da li ce opravdati te glasove to cemo tek da vidimo. Morace da brane interese svih Vojvodjana. Ne znam koliko ce u tome da uspeju.

   

  Gledaces kako izdaju Vojvodinu zbog fotelja u Beogradu. Bice promene ustava sa Srbijom bez AP.

   

  Vojvodine se svi sete u dva meseca pred izbore a posle toga svi trce u Beograd.

 5. jassoj kaže:

  malo su se zatrcali oko ovoga,nisu svi madjari za ovu porodicnu stranku,koja samo vodi brigu o sebi,a za ostale ih bas briga,ako osvoje tri mandata bit ce to vise nego zasluzuju,a i sad se vidi na ovom sajtu ko pise hvalospeve i velica ove…

 6. Djuka kaže:

  Suncica, Darko, Igor

  j****e, sta je ovo, neka skrivena kamera?! jer ako nije onda smo stvarno dotakli dno.

 7. pajo kaže:

  Moj glas za SVM!

 8. dr,no kaže:

  Mladom Pastoru se ne radi pa želi da upliva u političke vode na teret državnog buđeta, nije ni lud , banatski lobi ponovo jaše kao za vrijeme komunizma.

 9. Spartak kaže:

  Varljivo leto

OSTAVITE KOMENTAR