Szuzana Mančić pojačala SVM

Istina je da sam postala član SVM i jedini i pravi razlog zbog čega sam to učinila je taj što sam mađarskog porekla jer je moja baka Mađarica – kaže popularna voditeljka emisije "Stotka".

Suzana-Mancic

Nakon voditeljske, pevačke, glumačke i spisateljske karijere, Suzana Mančić rešila je da se oproba i u političkim vodama jer se početkom aprila učlanila u Savez vojvođanskih mađara !

 

Kako prenose “Naše novine” popularna voditeljka emisije “Stotka” došla je jedno juto u beogradski odbor SVM sa željom da postane njihov član, a tom prilikomk pozvala se na svoje mađarsko poreklo i prilikom susreta sa ljudima iz stranke raspitivala se o uslovima za dobijanje državljanstva susedne države.

 

– Istina je da sam postala član SVM i jedini i pravi razlog zbog čega sam to učinila je taj što sam mađarskog porekla jer je moja baka Mađarica. Ne razmišljam o aktivnoj političkoj karijeri jer sam prezauzeta drugim stvarima, a ako se nekada budem odlučila da zatražim pasoš Mađarske biće to samo zbog budućnosti mojih ćerki – rekla je Suzana za “Naše novine”.KOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  "Nakon voditeljske, pevačke, glumačke i spisateljske karijere" gospodja (gospodjica) je resila da se oproba i u politici. Kuku lele….sto nije visestranačko uredjenje zemlje doslo negde krajem sedamdesetih godina u SFRJ pa da je doticna radi mentalne higijene svih gradjana preskocila voditeljsku, pevacku, glumacku, spisateljsku i ostale "karijere" i odma banula u politiku i tamo ostala incognito…ovo sto se poslednjih par godina desava u Srbiji je zaista tuzno…ispade da su jug Srbije i Beograd svo vreme bili madjarski laugh, jer se odjednom svi dice svojim madjarskim poreklom…ovo ko onaj jedan extra poljski film s kraja 20. i pocetka 21. veka u kome nazi scheiss porodica u nekom poljskom gradu jedan dan saznaje da su ustvari svi clanovi iste – Jevreji…sa legendarnom linijom "Jbt, pre 5 minuta ova kuca je bila nacisticko leglo, a odjednom je puna Jevreja….Albtraum!".

 2. Teri kaže:

  takvi kadrovi im i odgovaraju

 3. radijalac kaže:

  ukoliko dobije madjarski pasos, pitanje da li zna madjarski jezik?

 4. evgenije kaže:

  auuuuu,braca!!!!!em je milfača em ima veštački kuk pa kad promeša……spašće Enciki i Pićuki cvikeri!!!!hajra Žuži!!!!!!!

 5. Neven kaže:

  Zaboravila je i bogatu porno karijeru.. uostalom, svaka ptica svome jatu leti..

 6. Amanda kaže:

  Budučnost Gospođe Mančić i njenih čerki zavisi od Mađarskog pasuša ? strašno…

 7. roki kaže:

  Treba joj madjarski pasos, pa da se ne bruka gospodja, ovako joj je lakse da dobije bez ucenja jezika. Trebace samo Pastoru ili Maglaiju da jezikom namesti šlic….

 8. Lenin kaže:

  Стромо бре!Отворен ти шлиц!  

 9. Suboticanin kaže:

  JOJ, samo im ona trebala, pa ta nema gde nije bila, jedino nisam cuo da je radila kao baba sera, ali do kraja ni to nije iskljuceno.

  Prosto neverovatno sta je ta zena ustanju da uradi da bi bila u medijima.

 10. pauk kaže:

  Lepa vest, steta sto je mnogo DSovaca, SRsovaca i drugih na sajtu pa iz ljubomore pljuju i komentarisu jer gospodja Suzana nije dosla kod njih

 11. stormwatch kaže:

  A sad da predjem na onaj mnogo bitniji deo ove spektakularne vesti….citiram " Istina je da sam postala član SVM i jedini i pravi razlog zbog čega sam to učinila je taj što sam mađarskog porekla jer je moja baka Mađarica."

   

  Recite mi gospodo od kada se odjednom u Srbiji poreklo i nacionalnost gleda po majci kad se majka t.j. zena u Srbiji i njeno poreklo ne zarezuju ni 0.0005%. Izgleda da se ipak gleda posto se vise od busanja u prsa junacka i patriJJJJJJotizma ne moze lepo ziveti 🙂

 12. stormwatch kaže:

   

  Lenin:

  Стромо бре!Отворен ти шлиц!  

   

   

  Lenine, mnogo dimi freon taj tvoj zamenski frizider.

 13. Loš Đak kaže:

  @radijalac

  Nisam siguran za mađarski, ali bih rekao da joj je francuski besprekoran.

 14. Amanda kaže:

   

  Loš Đak:

  @radijalac

  Nisam siguran za mađarski, ali bih rekao da joj je francuski besprekoran.

   

   

  Misliš profesija Francuske sobarice ?

 15. Loš Đak kaže:

  @ Amanda

  Ne, nego na ono: “Znam francuski, al’ mi se gadi…” 🙂

 16. Nebitno kaže:

  "Szuzana"?

  Je l' to greška il' "greška"?

 17. Amanda kaže:

   

  Loš Đak:

  @ Amanda

  Ne, nego na ono: „Znam francuski, al’ mi se gadi…“ :-)

   

   

  Hoče li Zsuzsika u svemu postati Mađarica ?

 18. Loš Đak kaže:

  @ Amanda
  Pa, sudeći po slici,
  Piros szoknyát visel a babám …

  (P.S. Nadam se da sam dobro napisao, ispravite ako grešim. Davno je bilo kada sam išao u školu)

 19. pauk kaže:

  Pa nek postane madjarica, ko joj brani i sta kome to smeta.. I Tina Turner je postala svajcarkinja i sta sad… Madonna je britanka.. to se lako i brzo da promeniti kad se ima para

 20. Pravdoljub..... kaže:

  Kazem ja cicolina originalna i Ilona Staler je  kada joj je "izisao rok trajanja" postala clan Italijanskog parlamenta. Zsuzsa,Zsuzsa.:-)

OSTAVITE KOMENTAR