Tamo gde na Paliću postoji kanalizacija, građani moraju da se priključe

Svi meštani Palića, koji ispred svoje kuće imaju kanalizaciju, obavezno moraju da se priključe na istu – saopštava nadležno javno preduzeće.

Kako navode, na mrežu se mogu priključiti samo oni objekti koji su legalizovani. Da bi se priključili na kanalizacioni vod, zainteresovani moraju da podnesu zahtev, koji treba dostaviti Javno-komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija” u Subotici.

Đerđ Šugar, direktor, JKP „Vodovod i kanalizacija” Subotica: „Ono što je još važno jeste da je ovde priključivanje na kanalizaciju pod povoljnijim uslovima, što znači da jedno priključivanje košta 27 hiljada dinara. Ko plati odjednom, dakle u celosti taj iznos, ostvaruje popust od 20 odsto, odnosno druga pogodnost je ta da oni koji žele mogu plaćati na rate. Produžili smo period otplate na 24 meseca. Dakle, kada 27 hiljada podelimo sa 24, to je mesečna rata od hiljadu i nešto dinara. Zahtev se podnosi „Vodovodu”.”

RTV PannonKOMENTARI

 1. Oki kaže:

  Ako se nešto mora, onda treba da je besplatno.
  JKP, vodovod i kanalizacija, je napravilo investiciju, prihod treba da ubire preko mesečnih potraživanja, po ostvarenom m/3.
  Primer, ja uložim i otvorim pekaru, svakog kupca koji prvi put uđe u nju ja oglobim sa 50e, pa ja sam otvorio radnju neko mora da mi plati!!!
  P. s. I moji su platili i kanalizaciju, i vodovod.
  I ja sa njima sve ostale priključke!

 2. Caru carevo kaže:

  Povoljnoj. Moraju. Obavezno. Zahtev. 27 hiljada. Zainteresovani. Legalizovani. Podnose.

 3. O ruk kaže:

  Ko hoce taj ce.nista se ne mora.
  Ko nema 27 nece.
  Inace kanalizaciju platili eu nemci
  A sad da se i zaradi.
  Trebo je priključak da bude dzabe ili jos jeftinije.
  a ide : kopanje i spajanje cevi.
  Ruke zlatne fuck.

 4. Nebojisha kaže:

  Ziveo sam na palicu 23god i odselio se upravo zbog toga sto nije bilo kanalizacije. A sad nekom nije dobro sto ima i sto moze da se prikljuci. E jbg.

 5. Croat kaže:

  Ja sam pomogao rodbini da se uvede , ja sam kopao kanal i postavio cevi i sastavio sa starom mrezom, ispalo je skoro 400 eur. Ljudi su penzioneri sa minimalnom penzijom, bio je veliki problem da sami plate sve. Uveli smo jer na Palicu nekad kada se dignu podzemne vode septicka ne prima i onda je to veliki problem. Izuzetno dobro sto kanalizacije najzad ima al mi se ne svidja sto se prikljucak naplacuje, to bi trebalo da je simbolicno a da se investicija otplacuje kroz mesecnu naplatu

 6. Dr. Vojvodjanin kaže:

  Ama sta se tu ima raspravljati,rok i ko ga ne ispostuje kazne i tacka.Da nebi možda da plati grad tj. ostali gradjani Subotice.Ko nema legalan objekat dati par meseci da se to uradi ako ne ,kazna i tacka .Za ovakve stvari treba naci odgovorne inspektore i tuzilastvo koje bi to expresno odradili bez kontraverzi i politikanstva.Zamo svi da je to sa ovim sastavom vlasti pogotovu u opštini nemoguća misija.Ogromna korupcija ,organizovani kriminal očigledno ,prodavanje magle sa demagogijom narodu.Jedino rešenje Izbori po meri gradjana .Treba nam neki DRSKO STANIVUKOVIC u Subotici,mlade snage ,ne okaljane ,osobe sa čistom propašću nekrompomitovane ni burazerskom ni partijskom ni kumovskmo rodbinskim muljanjem. ..

 7. bac Vranje kaže:

  Zahtev se podnosi „Vodovodu”.”???? Valjda “Kanalizaciji” ako se vec prikljucujes na kanalizaciju zar ne gosn Sugar???? Ili je doticnog sramota pa ne sme izgovoriti ime svoje firme,ali zato nije ga sramota svakog meseca podici 150000 od te iste Kanalizacije!!!

 8. Suboticanin kaže:

  Zato ne zivim na Palicu, tamo su seljacine koje u trecoj deceniji 21 veka raspravljaju o tome da li treba da se prikljuce na kanalizaciju. Zaosta narod.

 9. Vojnić kaže:

  @ O ruk , Kanalizaciju nisu platili nemci. Nemci su dali samo kredit za izgradnju te kanalizacije ,pa prema tome sada građani sa kamatom trebe da vrate taj novac. Nema ništa badava.

OSTAVITE KOMENTAR

16 + = 25