Telo muškarca pronađeno na putu Subotica–Žednik

Na magistralnom putu između Subotice i Bačke Topole, kod Starog Žednika u petak ujutru pronađeno je beživotno telo D. T. (56) iz Novog Žednika, za koga se pretpostavlja da je pešak nastradao u saobraćajnoj nezgodi.

Detalji nezgode još uvek nisu poznati, a policija traga za NN licem koje je izazvalo nezgodu sa smrtnim ishodom. Kako je telo bilo u neposrednoj blizini kolovoza sumnja se da ga je udario automobil, čiji je vozač pobegao sa lica mesta.

Uviđaj su radili pripadnici subotičke policije i zamenik osnovnog javnog tužioca, koji treba da utvrde ko je i pod kojim okolnostima izazvao saobraćajnu nesreću.

Saobraćaj na putu je bio otežan, policija je do završetka uviđaja propuštala vozila samo u jednom smeru.

 

NovostiKOMENTARI

 1. croat kaže:

  Bas sam se pitao zasto tamo nikada nije napravljena biciklisticka staza, do Starog Zednika ima prostora pored puta da se ona uradi. Nema tamo previse biciklista ali ih opet ima, put je ravan i dobar i vecina vozaca voze dobrano iznad dozvoljene brzine. (doduse ako te neko potkaci sa 100 il 80 km/h nema velike razlike, svakako ti samo bog moz pomoci )

 2. Meritor kaže:

  Slično se desilo i pre par godina i na čantavirskom putu kada je jedan poznati političar uradio nešto slično ,ali eto stvar su onda zataškali…

 3. uzas kaže:

  Covek koji je ubio je nadjen i vec je u pritvoru. Vozio je mali dostavni kamion i bio je pijan.

 4. Brane kaže:

  Sad će u zatvor. Ne možeš udariti čoveka na putu, ne pružiti mu pomoć, ubiti ga i pobeći.
  Osim ako nisi političar na čelu stranke članice režimske koalicije. Ili ako ti je tata vlasnik režimske televizije.

 5. Zdravko kaže:

  Dragan je bio dobar covek ali mu je takva sudbina.

OSTAVITE KOMENTAR