Teodosijević prešao u SPS

Socijalistička partija Srbije spremna je za izbore, za koje procenjuju da će biti proglašeni do 7. marta, a održani 24. aprila, te da očekuju dobar rezultat- rekao je na današnjoj konferenciji za novinare, predsednik Okružnog odbora SPS-a, Slobodan Vojinović.

On je objavio da je zvanično od juče, 23. februara novi član odborničke grupe SPS-a u gradskoj skupštini prof. dr Radmilo Todosijević, te da on Tamara Mešter i Branko Pokornić čine odborničku grupu ove stranke u lokalnom parlamentu.

teodosijevic

RTV YU ecoKOMENTARI

 1. Lajčo kaže:

  Za koga da glasam kad se svi stalno premeštaju? Jel ima neko u skupštini da je još ostao u stranci u kojoj je bio na izborima 2012?

 2. dr.No kaže:

  ma,koji izbori…..za koga?

 3. Vesko kaže:

  Profesore, ne bole vas krila?

 4. zorandjala kaže:

  Jos jednom. Glasajte za Ali Babu on ima samo 40 lopova.{jos uvek}i svi su ostali isti.

 5. Vesko kaže:

  Podmlađuju se za predstojece izbore. Uvek dobro dođe svez kadar. Iskreno mislim da je potrebniji PUPS-u.

 6. mibl kaže:

  Vojvođani pa čak i ovi iz vladajućih stranki bi trebali da glasaju za bilo koju stranku koja gleda interes Vojvodine ( jer niko nezna ako neko npr. iz SNS ili SPS glasa za drugu stranku),ostavljajući po strani i nacionalnu i partijsku pripadnost.
  Sve to iz prostog razloga što i oni a i njihova deca žive u Vojvodini i živeće i kada za neko određeno vreme dođe (kao što uvek dolazi) do političkih promena.
  Možda najbolji primer imamo kod komšija Hrvata, gde Franjo Tuđman i na vrhuncu popularnosti nikad nije dobio izbore u Istri jer su oni znali da se bore za svoje intetrese a to rade i do današnjeg dana.

 7. antifašista kaže:

  Pod hitno treba menjati izborni zakon, i da mandati ostaju stranci ! Preletači su šljam političkih partija… Inače ni partije necenim za ništa, ali političare još manje !

 8. Rastafarijanac kaže:

  “Iz šupljeg u prazno”

 9. JaPaDa kaže:

  Koja je poenta izbora kada posle oni samo izmenjaju stranke i posklapaju neke koalicije?! Treba mi da gledamo da bude višanja ove godine, ako me razumete…

 10. jasso kaže:

  Nisam simpatizer ni SPS-a,ni SNS-a,ali ovom coveku dajem potpuno pravo za ovaj potez,verovatno mu je dosadilo da mu u partiji,puno gluplji ljudi budu partijski sefovi,i da se loptaju sa njim,kao kad su ga smenili sa mesta predsednika skupstine i doveli mnogo goreg coveka od njega…

 11. Teodosije veliki kaže:

  Ovaj je vaskrsnuo iz Vizantije

 12. zorandjala kaže:

  E sada da se vratimo u komunizam ,DAJTE ime i prezime pa da glasamo za coveka .Ne za partiju ,veru,naciju.Demokratski ko skupi najvise potpisa u kraju neka ide na izbore.To je demokratija a ne partisko nametanje.

 13. zorandjala kaže:

  @mibl.Nesnalazim se u tvom komentaru.Molim te reci mi ja kao srbin iz banata za koju stranku da glasam a da sam siguran da ce braniti moje iterese?Naprimer da ce Banat dobiti brzu prugu ,da ce dobiti autoput ,i ostalo infrastrukturu koju imaju Backa i Srem.da ce Vatikan biti nateran da prizna svetogSavu za svetca, Da se penzije nece povecavati procentualno nego svima isto i slicno.Unapred ti zahvaljujem na pomoci.

 14. mibl kaže:

  @zorandjala
  Poštovani!
  Ne mogu nikom da savetujem za koju stranku da glasa – to svako mora sam da oceni.
  Inače komentar Vam je savim OK, osim onog o Vatikanu što je posebna tema nevezano za izbore u Srbiji.

 15. zorandjala kaže:

  @mibl. ja mislim da je to pitanje vatikana najvaznije .A evo i razlog.Svi {bas svi } politicari se petljaju u pitanja crkve{naterali su svestena lica na jeres ekumenizam] IAKO 80% NJIH NEZNA KADA PRODJE PORED CRKVE KOJOJ VEROISPOVESTI PRIPADA.Koriste svaku priliku da navedu ljude da glasaju za njih.Tako da danas vidiko partiske lidere pravoskavne u katolickoj crkvi i obrnuto.Tako da kada se krste neznaju dali da to rade sa tri prsta ili celom sakom.

OSTAVITE KOMENTAR