Terali žene da se prostituišu

Policija u Subotici u saradnji sa novosadskom policijom uhapsila je A. A. (26) i B. C. (54) iz Subotice zbog trgovine ljudima.

„Oni se sumnjiče da su u dužem vremenskom periodu primoravali ženske osobe da pružaju seksualne usluge na području Subotice i Novog Sada, koristeći njihove teške materijalne prilike, kako bi pribavili imovinsku korist“, kažu u policiji.

„Blic“ saznaje da su u pitanju žena i muškarac iz Subotice i da su oni na dve lokacije, u Subotici i Novom Sadu, za šest žena iz Zrenjanina, Subotice i Novog Sada, ugovarali susrete sa osobama koje su plaćale njihove seksualne usluge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Subotici.

Autor: BlicKOMENTARI

 1. 1234 kaže:

  Ima još mnogo takvih…

 2. Đula kaže:

  A kako su ih oni to „terali“ ako one same nisu htele?Batinom?Baš bi volela da vidim ko bi me i kako na to naterao.

 3. Klop kaže:

  @Đula
  Nažalost niste ni svesni kojih metoda sve na svetu ima,batina dođe tek na kraju tog lanca. U svakom slučaju bilo koja metoda u ovom slučaju je odvratna.

 4. Igor kaže:

  Šta ne otvore javne kuće pa onda ovog nebi bilo.Pa moraju ljudi negde da obavljaju biologiju ako nisu u braku.Neki nešto pri tome korisno i nauče.

 5. Suzana kaže:

  ĐULA… Ne osudjuj ako ne znas o cemu se radi… Postoje razne metode kojeima se moze „naterati“ cak i medved uz banderu….

 6. X-MEN kaže:

  ĐULA*
  Ucenama i psihičkim mučenjem ..za početak…

OSTAVITE KOMENTAR

56 + = 63