"Terme Olimia" jedina na konkursu

Nakon vesti o rekonstrukciji Velikog parka i izgradnji kanalizacije, dobre vesti stižu i sa poslednjeg, ove godine predviđenog tendera, a koji se tiče izbora strateškog partnera za izgradnju Banje Palić na potezu od hotela Prezident do Muškog štranda.

Naime, 23. avgusta je bio poslednji dan za podnošenje prijave za učešće na tenderu, i jedini kandidat koji je dostavio potrebnu dokumentaciju je slovenačka firma "Terme Olimia". Komisija za izbor strateškog partnera, u čijem sastavu je i predsednik upravnog odbora Parka Palića, Jasmin Šečić, treba do 2. septembra da pregleda pristiglu dokumentaciju i da da preporuku Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, koje ima rok do 9. septembra da na osnovu preporuke komisije donese odluku o tome da li će država sklopiti partnerstvo za "Terme Olimijom".

Slika
Blokovi B10.3 i B10.4 predviđeni za izgradnju smeštajnih kapaciteta u okviru Banje Palić

U slučaju da sve prođe po planu, "Terme Olimija" bi imala do proleća iduće godine vremena da uradi projekat Banje Palić, i da pribavi potrebnu dokumentaciju za izgradnju. Realan rok za početak gradnje je mart, april 2011. godine a završetak dve godine nakon početka.

Slika
Blok B12.1 predviđen za izgradnju akva parka u okviru Banje Palić

Arhiva:
Nova ulaganja u PalićKOMENTARI

  1. djomla kaže:

    Informacija iz prve ruke:

    Komisija za izbor strateškog partnera je na jučerašnjem zasedanju u Beogradu ustanovila da je ponuda "Terme olimie" ispravna i daće preporuku Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja da taj predlog usvoji.

    Nakon toga će se formirati preduzeće "Banja Palić" u čijem vlasništvu će biti i "Terme olimia" i država. Nakon toga ide izrada projektne dokumentacije i…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 14 = 15

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: