Teška saobraćajna nesreća u Bajmoku: Muškarac poginuo na licu mesta

 

Žarko Badža (33) iz Bajmoka kod Subotice poginuo je jutros oko pola pet u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u Bajmoku. On je automobilom marke „alfa romeo“ crne boje sleteo s puta, prevrnuo se i preminuo na licu mesta. Hitna pomoć koja je pristigla na mesto nesreće mogla je da konstatuje samo smrt. Nakon obavljenog uviđaja, policija je uradila istragu, a automobil kojim je stradali upravljao je u potpunosti uništen.

Pod za sada nepoznatim okolnostima, 33-godišnji Bajmočanin Žarko Badža, izgubio je život na lokalnom putu ovog naselja u blizini Subotice. Automobil marke „alfa romeo“ crne boje kojim je upravljao sleteo je s puta u nedelju oko pola pet ujutru, a Žarkovo beživotno telo uz veliki napor izvukli su policajci i vatrogasci.

-Saobraćajnoj policiji pomogli su vatrogasci koji su takođe stigli na mesto ove nesreće. Automobil je totalno bio uništen i prevrnut, tako da su pokušaji da se izvuče telo bili veoma mučni i teški. Nažalost, nije mu bilo spasa, već je preminuo-kaže naš izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Događaj koji je Bajmok zavio u crno, ostavio je u tuzi sve Žarkove prijatelje i rodbinu koji su u nedelju na društvenim mrežama u neverici komentarisali nesreću njihovog druga i rođaka. Žarkov prijatelj, rekao je za „Alo!“ da o izgubljenom drugu ima samo reči hvale, a da je tuga jer ga više nema neopisiva.

-Bio je prava momčina, nikoga se nije bojao. Sa svima je bio dobar drugar, voleo društvo, nemam reči koliko je bio pozitivan i dobar kao osoba. U mladosti se bavio košarkom, a već neko vreme radio je u fabrici Siemens u Subotici. Velika je ovo tuga za sve nas, a najviše nas boli što je iza sebe ostavio sina od 7 godina i suprugu-tužno je rekao Žarkov prijatelj.

Prema rečima prijatelja stradalog Bajmočanina, Žarko je u trenutku nesereće bio sam u kolima.

-Niko ne zna kuda se u to vreme oko pola pet ujutru zaputio. Čuli smo da nije vozio brzo i da je zaspao za volanom. Ipak, istraga će utvrditi okolnosti pod kojima je stradao naš drug. Svi smo u šoku-navode u neverici Žarkovi prijatelji.

Istraga o nesreći još je u toku, a beživotno telo stradalog poslato je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu.

 

ALO

 KOMENTARI

  1. Vozac motornog vozila kaže:

    Nije vozio brzo??? A automobil kao da je iz aviona ispao…procena da je vozio izmedju 140-160 kmh. Hvala dragom Bogu pa nije nikog vise ubio. Saucesce.

OSTAVITE KOMENTAR