Teški porazi Bačke i Palića

Fudbaleri Bačke 1901 i Palića će se truditi da što pre zaborave ovu nedelju kada su obe ekipe u svojim takmičenjima pretrpele teške poraze.
Slika
Bačka 1901 je u Srpskoj Crnji proživela teške trenutke, čak četiri puta, protiv Budućnosti. Posle prošlog kola kada je pod novim trenerom ekipa ostvarila pobedu, činilo se da su teški dani ostali iza tima sa terena kraj somborske kapije, ali posle poraza sa 4 gola razlike ove nedelje, izgleda da se ponovo skupljaju oblaci nad subotičkim crveno belima. Iako su ambicije na početku sezone bile usmerene na kvalifikovanje u viši rang, kako stvari sada stoje pred Bačkom je duga sezona borbe za opstanak tu gde jesu.
FK Budućnost – FK Bačka 4:0
Slika
Na žalost ni na terenima na Paliću ništa novo. Porazi su postali rutina i pravilo, samo se rezultati menjaju, a eventualno, tu i tamo po koji remi. Ukoliko "jezeraši" sledeće sezoni ne žele da igraju subotički derbi sa Bačkom, koja je u takmičenju nižeg ranga od njih, moraće hitno nešto da menjaju. Da će ove godine biti na začelju tabele i pokušati izbeći Vojvođansku ligu, niži rang, to je po svemu do sada prikazanom jasno. Ovaj put su bili "dobri" domaćini pa prepustili sva tri boda Soluncu. Istini za volju gost je deset pozicija bolje smešten na tabeli pa se odprilike ovakav ishod i očekivao.
FK Palić – FK Solunac 0:3KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: