Tim menadžera za pozorište

Po završetku objekta pozorišta moraćemo da oformimo tim mendžera zgrade jer je to isuviše veliki prostor. Zaposleni u pozorištu će samo pripremati program, a za sve ostalo vezano za objekat biće potrebno još nekoliko ljudi, kaže gradonačelnik Jene Maglai, u očekivanju pete faze izgradnje subotičkog teatra za koji je raspisan tender.

menageriKOMENTARI

 1. Szofija kaže:

  pretpostavljam da ce biti iz redova Madjarskog pokreta? ili eventualno, ako bas sve krene naopako, SVM? vec me sramota da citam budalastine od izjava samozvanog gradonacelnika.

 2. Megille kaže:

  Debilanija…

 3. Rastafarijanac kaže:

  Tooooooo majstore, to nam treba!
  Šta će nam glumci, umetnici, muzičari, igrači, balerine … Nama trebaju MENADŽERI!
  I to ne jedan, nego ceo tim menadžera. To je sasvim razumljivo. Pošto su sigurno završili neki od fakulteta koji su sada kod političara u modi, trebaće i tim i jedno desetak rezervnih igrača. Taman da uposlite još ono malo svojih kadrova koje (u vreme zabrane zapošljavanja) vi i vaši koalicioni partneri, još niste „uhlebili“.

 4. Megille kaže:

  @ Rastafarijanac, Nemoj tako bre .pa svi su oni ‘diplomirani’ on line preko nekog fakulteta u Londonu i zamisli još i na engeskom jeziku. Pa su onda završili i DR zvanje i to u radnom vremenu na radnom mestu. Pa sad neki od tih turbo Dr-a honorarno predaje za ‘ Master ‘ već nekim diplomiranima ,kojima samo još to fali za ‘ uspeh ‘…

OSTAVITE KOMENTAR

21 + = 30

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: