Time for DISNOTOR

Zamirisale su kobaje i hurke podno znamenitog tornja. Za one koji nisu prošetali do grada da vide i to čudo, evo slike i reči.

 

Mmmmm

Vatrena voda

Vidi venac !

Traži se mesar zvani Henteš

Eksplicitne scene samo na platnu

Jaj de finom hurka!

Gde je holesterol, tu je i visok pritisak – Doktor Badawi na dužnosti

Evo kako se oblikuje staklo

Sedma sila

Pržena kobaj’sca-150 din

 KOMENTARI

 1. Pk kaže:

  Da li bi mi mozda neko mogao reci posto je rakija? Posto jos nisam stiga do “vasara”?

 2. ........... kaže:

  Previse naturalno, mnogo primitivno i na sasvim neprimerenom mestu. A uskoro ce i zimski vasar koji ima manje-vise isto, ali mu nekako prilici i bolje izgleda. Nista nisu naucili. Steta.

 3. pajo2 kaže:

  Trebali su izbušiti i postaviti šator i sve to ispred samog svečanog ulaza u Gradsku kuću.Da se sklopi kompletna slika i doživi pravi osećaj stanja i stvarnosti  u kojoj je ,između ostalog, i naš grad.
  A i Narodno pozorište ovako ne dolazi do izražaja

   

 4. Limun kaže:

  Dobro da još nisu i zaklali svinju na sred centra jbt !

 5. Ankica kaže:

  Sićam se kadgod, svake subote u decembru i januaru misecu, su bili svinjokolji u našem dvorištu. Dok se izređaje-majka i dida, stričko, pa Anušneni, pa moji roditelji …. i tako svake bogovetne subote, a zima pritisla. Al sam se tada naila prisne kožure.Ja sam tada bila dite. Sad… imam malko povišen holesterol, izvađenu žučnu kesu… dal je to od toga… ko će ga znati?
  Simpatično mi je što je tamo dr Badawi 😀 

 6. adkersu kaže:

  Kako je bilo lepo nekada raditi u “29. novembru”. Svaki dan je bio svinjokolj.

 7. blat kaže:

  Mislim stvarno… ko još jede svinjsko meso? Pa zar neki još uvek žive u srednjem veku? Ja jedem samo jagnjetinu i dagnjetinu, kao i drugi komentatori ovoga članka

 8. dragon kaže:

  A ja sam pojeo danas dve kutlace evapa!  :mrgreen:

 9. ........... kaže:

  Razlika izmedju humanosti i proračunatosti:

  OŠTEĆENE PLOČE NA TRGU U TOKU MANIFESTACIJE „SVINJOKOLJSKI DANI“
  Prilikom postavljanja velikog šatora u centru grada povodom manifestacije „Svinjokoljski dani“, oštećene su ploče na trgu. U Komunalnoj inspekciji kažu da su preduzeli odgovarajuće mere, a organizator, Udruženje uzgajivača svinja rase mangulica Vojvodine, moraće da nadoknadi nastalu štetu. Predsednik Udruženja Peter Guljaš međutim tvrdi da nije pričinjena nikakva šteta. Kako je organizator „Svinjokoljskih dana“ donirao Kolevci 150 kilograma kobasica, od strane Grada je oslobođen plaćanja zakupa za zauzimanje javne površine. Prema cenovniku, dnevni zakup jednog kvadratnog metra javne površine staje 345 dinara. U slučaju da je morao da plati zakup, organizatora bi to stajalo oko 600 hiljada dinara.

 10. Drugarica Staljin kaže:

  Selo, selendro, selendrice, SUBOTICE!

 11. vesna kaže:

  Snobovi,

  sedam dana Vam nece pasti kruna sa glave ako se prisetite Vasih predaka,kako su oni to radili…a da smo zbog toga selo, selendra, ne bih se slozila …bila sam u Becu za docek nove godine i verujte da je na trgu organizovano isto ovo za narodne mase, kobasice, senf,kuvano vino…pa ne bih Bec nazvala selo,selendra,… po tome i duzijancu treba ukinuti, Boze sta ce konji u centru grada,oni su za selo…

 12. Suboticanin kaže:

  Jaka stvar sto je u Becu ta manifestacija,pa po vama ako u Becu ima dan za pljuvanje u dalj to je onda primereno i za nasu Suboticu,a da smo veliko selo jesmo,jer samo sto metara od gradske kuce ljudi nemaju gradsku vodu vec bunare i drze stoku u dvoristu,ulice neasfaltirane,trotoari u rupama jednom recju uzas

 13. adkersu kaže:

  Vesna, u Beču (i ne samo u Beču) NE BUŠE MERMERNE PLOČE , ne postavljaju ovako groznu skalameriju. Istina, dobro smo još i prošli. Možda će sledeće biti PRAVI disnotor (svinjokolj) u  Gradskoj kući – secesija plus tradicija = jedinstvena  turistička ponuda. Welcome to Subotica!

 14. Drugarica Staljin kaže:

  Vesna, subotička divojko i ostali…Ta ja mislim da za sve postoji mesto, ali u sred centra nije mesto za raznorazno krkanje, igranje odbojke i slične stvari. I onda vam smetaju oni skejtboarderi, ta oni makar nisu bušili mermerne ploče u centru ko da im je baćo kupio!

 15. vesna kaže:

  O.K.ubedili ste me,…hajte da nema nikoga u centru grada, da se nista ne desava,da budemo pravo selo,mir , tisina,banka do banke, bez kafica,terasa,ljudi,zivota,desavanja,svako u svoj stan i uzivanje, bas kao na selu,kada koke idu da spavaju idemo i mi …juuuupiiii…LAKU NOC,..ko ode iz ovog sela poslednji neka ugasi svetlo 🙁

 16. Anonimni kaže:

  …ja sam to odavno rekao….

 17. Davil kaže:

  Ajde ovaj vasar jos i moze proci ali ona odbojka….imate prozivku, imate sportske terene u keru nemojte u strogom centru organizovati vise sportska desavanja!!!!

OSTAVITE KOMENTAR