Tole Karadžić: Nisam „grobar“, napred Spartak

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ističe da nikada nije pozvao sudije kako bi im naložio da se pomogne Partizanu, čiji je prvi čovek bio pre nego što je preuzeo funkciju u našoj kući fudbala.
“Otkako sam napustio mesto predsednika Partizana, dva puta nisam otišao u Humsku. Tvrdim da nikada nisam podigao slušalicu da kažem bilo kom sudiji da pomogne Partizanu, tako da su priče o režiranom prvenstvu čista glupost. Znate, ja sam u fudbalu zbog Spartaka, a kao predsednik FSS-a, pokušavam da budem neutralan”.
 
On je dodao i da je šteta što Crvena zvezda možda po četvrti put u nizu ostane bez šampionske titule.
 
“Velika je šteta što Zvezda duži period ne dolazi do titule, to je loše za fudbal, ali to ne može da se naredi. Zvezdi ništa nije stajalo na putu, a fudbal se igra”, poručio je predsednik Fudbalskog saveza Srbije.
SlikaKOMENTARI

  1. gorki kaže:

    Predsednik saveza je u fudbalu zbog Spartaka?!Covek (ministar)zaduzen za izgradnju stadiona isto suboticanin i spartakovac.A stadioni se grade u Zajecaru,Uzicu,Novom Pazaru,Nisu samo ne u Subotici.Eto koliko koristi za nas grad od njih a u Subotici ni semafor nepostoji.Sramota

  2. zvonki kaže:

    Ova izjava da nije smesna bila bi tuzna zna se zbog cega ovaj gospodin voli fudbal kao i Ceca

OSTAVITE KOMENTAR