Tole na Gradskom stadionu

Predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić zajedno sa predstavnicima  grada, javnih komunalnih preduzeća i sa izvođačima radova obišao je danas Gradski stadion, gde je u toku postavljanje konstrukcije za semafor. Ove godine u planu je i postavljenje stubova za reflektore, kao i postavljanje samih reflektora koji su donacija fudbalskog saveza Srbije. U planu je i postavljanje veštačke trave na jedan od pomoćnih terena na Gradskom stadionu kako bi se sačuvao glavni teren koji se trenutno nalazi u lošem stanju.

 

Gradski stadion u Subotici jedan je od retkih u Srbiji koji još nema osvetljenje i na kojem ne mogu da se igraju utakmice Super lige u večernjem terminu.

 

Potrebno je da grad obezbedi finansijska sredstva za postavljanje stubova za reflektore i elektroinstalacije a FSS obezbediće reflektore u vrednosti od 134.000 evra. Karadžić je obećao da će savez u drugoj polovini godine obezbediti i veštačku podlogu za jedan od pomoćnih terena kako bi se sačuvao glavni teren koji je u lošem stanju.

tole

Kako je planirano reflektori na Gradskom stadionu trebalo bi da zasijaju ove godine, odnsono do početka nove sezone. Potrebno je prvo da se uradi projektna dokumentacija, postave stubovi i da se reši problem trafostanice odnosno instalacija koje trebaju da napajaju reflektore.

 

U toku je postavljanje temelja za konstrukciju na kojoj će biti postavljen semafor. Planirano je da do druge utakmice polufinala Kupa Srbije koja se igra devetog aprila semafor bude u funkciji.

 

YUECOKOMENTARI

 1. Bence kaže:

  Nije Maglai tako naivan , zna on dobro odakle vetar puše ,neki hteli bi novce poreskih obveznika subotice ,ali ne ide to tako kao za vrijeme komunizma kada su Tole i ekipa vedrili i oblačili društvenim parama.

 2. uuuaaa kaže:

  tole je KRALJ!!!!

 3. Bence kaže:

   

  uuuaaa: tole je KRALJ!!!!

  Takvim bedastima kao ti može biti kralj… Pa ako je on kralj nek odreši kesu pa nek sam investira u stadion i nek živi od prodaja ulaznica…

 4. novinar kaže:

  Koliko znam stadion je u gradskim rukama. Pa neka naprave reflektore i neka dozvole i Backoj da igra na njemu.

   

  Nekada su na ovom stadionu igrane utakmice Jugoslavije i Madjarske, ali su tada Madjari imali laku konjicu. Ove danasnje lokalne "velike" Madjare sto su se u grad dovukli iz kojekakvih sela po Backoj i Banatu zanima samo kukuruz i narodne igre na Interetno festivalu.

 5. maki kaže:

  užas

 6. Szabadkai kaže:

  @ novinar ,dobro si primetio ,ovaj mađarski banatski nesposobni lobi samo gleda svoje interese ,među njima subotičana pogotovo Mađara ni nema. I sami Pastori su iz nekakve banatske zabite selandre ,neki Majdan selo ako se ne varam. Njima Subotica ne znači ništa ,a i prije su dolazoli po pozivu komunističke partije ,dobijali su radna mesta i stanove po direktivi partije ,kako bi rekao naš narod niti smrde niti mirišu,ali grebu za svoj interes.

 7. dr,no kaže:

   

  novinar:

  Koliko znam stadion je u gradskim rukama. Pa neka naprave reflektore i neka dozvole i Backoj da igra na njemu.

  Nekada su na ovom stadionu igrane utakmice Jugoslavije i Madjarske, ali su tada Madjari imali laku konjicu. Ove danasnje lokalne "velike" Madjare sto su se u grad dovukli iz kojekakvih sela po Backoj i Banatu zanima samo kukuruz i narodne igre na Interetno festivalu.

   

   

  Pa dobro svako ima pravo da neguje svoju kulturu ,pa nek su to i etnofestivali. Ali niko nema pravo da tera ljude da idu na utakmice i da troše svija sredstva na ono što ih ne zanima ,konkretno na fudbal. Zašto da građani Subotice investiraju u stadion kada su fudbaleri i menađeri svi profesionalci koji zarađuju milione ? Zašto oni ne investiraju u stadion s obzirom da je to im radno mesto – plaše se da ne propadne kao toletov 29 Novembar…

 8. Ljubitelj Ledenih sportova kaže:

  Ima i drugih sportova osim fudbala.Svaka čast fudbalu, ali on se sam može finansirati.

  Pomozite onima klubovima koji nemaju igrače od nekoliko desetina,stotina,miliona evra, već decu koja su željna da se bave sportom i samo sportom, bez obzira kojim.

  Koliko treba da se pokrije klizalište, malo, sića 15-20 miliona dinara, ja verujem da je to budžet koji dobijaju najveći klubovi u Subotici. Pa, dragi moji, nemojte uvoziti igrače iz drugih sredina, već uložite u lokalnu decu i eto uštede, pretećiće iz za druge sportove, i pokrivanje klizališta.

  Lako je imati rezultate, kad plaćaš i kupuješ najbolje. Nekad je pravi klub gradio igrače kod kuće i ponosio se svojim rezultatom….

OSTAVITE KOMENTAR