Toplana krenula u investicije za 2011. godinu

Koliko god pratili izgradnju grada, i koliko god ona u nekim sferama varirala iz godine u godinu, jedno je sigurno: Toplana će svoj deo investicija odraditi svake godine bez obzira na okolnosti pod kojima radi. Od 2007. godine kada je startovala rekonstrukcija magistralnog voda od Toplane do Prozivke, svake godine je urađen po koji kilometar novog voda.

 

Te 2007. godine to je izgledalo nekako ovako

Svake naredne godine, menjala se i cena i sistemi grejanja, te se pred zimu uvek postavljalo pitanje rentabilnosti i načina plaćanja što građanima uvek teško pada. Prva vest svakog 1.oktobra je obavezno vest iz Toplane i cene grajanja. Međutim kada sezona prođe, i nastupi leto čeka se svaki trenutak da krene kopanje u nekoj ulici. Ove godine je na red došlo par vodova spremnih za rekonstrukciju a akcenat je stavljen na Kertvaroš  i Željezničko naselje gde postoji sistem parovoda. Zamena je ove godine rađena u Dedinjskoj, Mišićkoj i Šamačkoj ulici u MZ Željezničkom naselju, a trenutno se radi u Kireškoj, Teslinoj, Vladimira Majakovskog i Šantićevoj u Kertvarošu. Ovi radovi će koštati oko 20 miliona dinara.

 

Pored ovih ulica ove godine su predviđeni radovi i na toplovodu kod Sinagoge, ali i u Cara Lazara, koji će stajati oko 17 miliona dinara.

 

Kireška

Stare cevi

Teslina zatvorena za saobraćaj

 

Vladimira Majakovskog

ŠantićevaKOMENTARI

  1. dasHHa kaže:

    Dali je to stiropor na koji polazu cevi??

  2. adkersu kaže:

    Fotografija, šesta po redu, iz Tesline ulice  baš lepo prikazuje subotičku multikulturalnost i suživot. Pogledati natpis na zidu.

  3. Ridwin kaže:

    .sta reci . da se neko nekad pziobavao time da zastiti srpsku istoriju na Kosovu umesto da skuplja jeftine politicke poene i pere pare ali nije. i gotovo. Ako vam na pamet padne bilo ?ta drugo, to bi dovelo do nove kosidbe. A dosta je bilo i tacka.

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: