Tot: Subotici treba još jedna sportska dvorana

Objekat Hale sportova je dosta star i ima niz problema, ali se trudimo da ih saniramo koliko je u našoj moći. Veliki problem je klimatizacija, ali je ovakav objekat i teško klimatizovati – kaže Robert Tot, direktor JKP „Stadion”.

Kako zbog same konstrukcije, tako i zbog loših prozora. Krpili smo ih do sada kako smo znali i umeli, u međuvremenu smo rešili prokišnjavanje. Dosta je rađeno na Hali, ali je jasno da bi trajno rešenje bilo izgradnja jedne nove, možda i manje sportske hale, ali po svim standardima u kojoj bi se mogla održavati takmičenja. Postojeća Hala sportova bi mogla ostati za trenažni proces. Čuo sam neke najave oko toga, potreba postoji, ali nije na JKP „Stadion” da se bavi izgradnjom ovakvih objekata, izjavio je Tot za Subotičke novine.

Hala sportova - rekonstrukcija krova (1)KOMENTARI

 1. logika kaže:

  treba pokriti klizaliste, izgraditi OLIMPIJSKI zatvoreni bazen i onda egzibicije sa sportskim halama….

 2. cuma kaže:

  Sto se mene tice prioriteti bi bili hala, bazen i tek na kraju zatvoreno klizaliste.

 3. E remont kaže:

  Hala sportova preko zime da bude klizalište i hokej (zatvoreno je i ne mora da se greje).
  Na Prozivci izgraditi jednu sportsku halu sa 3000 mesta, koja bi mogla da greje ekonomično.
  Sportske objekte graditi pored stambenih naselja (ne na putu za Palić ili iza Bazena u Dudovoj).

 4. E remont kaže:

  Oni što pišu da hoće zatvoreni bazen, očigledno nisu oni koji idu na bazene. Naime, mi već imamo zatvreni bazen na Prozivci gde su sjajni uslovi, i bazen u Dudovoj koji isto fino radi.
  Betonski kostur megalomanskog bazena iza šume, započet je još davno da NIKAD ne bude završen već da bude rupa bez dna za beskrajno ispumpavanje novca iz budžeta. Kao i pozorište, centralna garaža i drugi mamutski projekti, a sve po istom receptu Jožice Kasze.

 5. Rastafarijanac kaže:

  Ja mislim da nama treba još jedan Tot!

 6. Zdravko kaže:

  Hala sportova je jedan od najljepših objekata savremenije gradnje u Subotici i bilo bi šteta da se uništi.

 7. Bivsi kaže:

  Hala sportova je unakazena gradnjom hale za stoni tenis, potpuno je zaklonjen pogled na nju. Hala za stoni tenis je mogla biti izgradjena na blatu izmedju Hale sportova i studentskog doma.

 8. Megille kaže:

  Ostavite se jalavog ,sporta koji samo troši sredstva i ne donese ama baš ništa građanima. Ti veliki stručnjaci koji bi gradili te sportske objekte bolje da se bave mišljenjem kako da se izgrade proizvodni objekti i razne fabrike gde bi se proizvodili domaći proizvodi i uposlio se domaći pamet. Sad imamo diplomirani kadar , Master stručnjake ,Dr raznih profila. Zaposlite ih u privredi , a ne u školstvo gde su se ugurali u debelu ladovinu. Tezgare sa raznim predavanjima. Predaju za Master zvanja oni koji sa praksom nemaju ništa.

 9. roki kaže:

  Za klizaliste bi trebalo maksimalno 15 miliona dinara, sto je smesan iznos. Pa evo sad su poplocali plocnik ispred gradske kuce za 8 miliona dinara pod izgovorom da su pare morali da potrose inace bi propale.
  Za sportsku halu treba miminum 5 miliona eura, od toga nece biti nikada nista. Jedva su skarabudzili onaj smesni bazen na Prozivci. Ali ajde da kazem, Subotica i treba da ima bazen pa makar i ovakav. Ali sta ce nam jos jedna sportska hala kad i ovu sto imamo nema ko da napuni. Ni na jednoj utakmici nema vise od 1000 ljudi. Svi sportovi koji se tamo igraju su prakticki amaterski, odnosno sportisti dobijaju neke smesne plate i stipendije.
  Po meni klizaliste bi imalo svrhu da se pokrije, ne toliko zbog hokejasa nego zbog gradjanstva jer je klizaliste uvek atraktivno zimi i uvek je puno. Dobijaju se i neke pare od ulaznica, to ne bi bio cist trosak grada.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 2 = 8

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: