“Tradicionalno znanje” prodaje opremu i zalihe

Stečajni upravnik preduzeća “Tradicionalno znanje” iz Subotice oglasio je prodaju opreme za punjenje brendova “Voda Voda” i “Gorki list”, kao i zalihe sirovina i gotovih proizvoda ovih i drugih brendova nekadašnjeg Si&Si-ja.

Kako se navodi u oglasu, na prodaju su zalihe sirovina, nedovršenih i gotovih proizvoda “Gorki list”, “Vermut”, “Džin”, “V Vodka”, “Or čoko liker” i “Or kokos liker” po početnoj ceni od 4,5 miliona dinara, dok je oprema za njihovo punjenje u Subotici ponuđena po ceni od peti miliona dinara.

gorki list

Na prodaju je i oprema za punjenje “Voda Vode” u Mionici po početnoj ceni od 17,8 miliona dinara, kao i više vozila ovog preduzeća po početnoj ceni nešto većoj od dva miliona dinara.

Takođe se nudi i većinski udeo u preduzeću “Svit voter” i četiri zaštitna žiga preduzeća, sve po početnoj ceni od deset hiljada dinara.

Javno nadmetanje zakazano je za 7. jul u Privrednom sudu u Subotici. Tradicionalno znanje je u stečaju od 2014. godine, a sredinom te godine račun je bio blokiran na iznos veći od 163 miliona dinara.

 

RTVKOMENTARI

  1. nekoime kaže:

    kakva je ovo komedija?

    djordjevic se klinci da je otkupio nazad vodu vodu, a tu mu bankrotirao sisi…

    dubioza od drzave

OSTAVITE KOMENTAR