Tragedija u Lovćencu

U Lovćencu danas oko 14 časova  dogodilo se ubistvo i samoubistvo.

 

Drago S.(88) je ubio svoju suprugu Martu S.(81) i onda presudio sebi u njihovoj porodičnoj kući koja se nalazi u ulici  Đure Strugara u Lovćencu. Policija se nije oglasila saopštenjem, jer treba da tužilac potpiše saopštenje, ali mi nezvanično saznajemo da je Drago pucao iz vatrenog oružja u Martu, pa u sebe.

 

Stanovnici Lovćenca ne mogu da poveruju da je mogla da se dogodi takva tragedija, jer su oni važili za poštovane ljude u selu.

 

 

„Išao sam kući sa posla i vedeo sam mnoštvo kola, nisam znao o čemu je reč. Tek kada sam otišao u prodavnicu čuo sam za tragediju. Nisam mogao da verujem da se to dogodilo. Svi smo u čudu“ – kaže za gradsuboticu B.I. iz Lovćenca.

 

Na lice mesta je izašao istražni sudija i javni tužilac. Oba tela su poslata na obdukciju u Novi Sad.KOMENTARI

 1. Hanibal Lektor kaže:

  Nema se šta reć, prava junačina!
  Posle će oni njegovi mohikanci reći da je to moralni čin jer ga je varala 😡

 2. lepi djordje kaže:

  pa ako ga je varala u tim godinama onda je to stvarno nemoralno sa njene strane. Ne opravdavam ni njega ni nju… Vise postovanja vise postovanja 🙂

 3. Hanibal Lektor kaže:

  Lepi Djordje, da je u toj porodici bilo i malo poštovanja, ne bi se ovako završilo. Ne traži ni od koga da poštuje ubice. A moja aluzija na moralnost ovakvog čina je samo podsećanja na ne baš tako davni događaj kada je jedna isto takva „junačina“ potegla ljevor na ženu pa onda na sebe. To gnusno ubistvo je ubičin otac nazvao moralnim činom!

 4. makinjo kaže:

  Možda su i verovatno su bili poštovani,ali to ne znači da možda nisu bili gladni i bolesni i bespomocni…Mislite da se neko sa preko osamdeset godina može radovati životu…bar u ovoj zemlji..ne verujem da ju je ubio bez njenog pristanka,predugo oni zive zajedno…na žalost,u ovoj državi,starost znači samo poniženje…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 67 = 72

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: