Tragedija u toku treninga

U Subotici se dogodila teška tragedija. Pre nepune tri nedelje u toku vaterpolo treninga 11 godina star dečak doživeo napad i pozlilo mu je. Tragedija se dogodila na SRC “Prozivka” u toku treninga vaterpolo kluba “Spartak”. Kada je trener konačno utvrdio da je detetu pozlilo pozvana je Hitna pomoć, a onda je  transportovan u Beograd na Vojno medicinsku Akademiju.

 

Borba za život je trajala više od dve nedelje i dečak je danas sahranjen.

 

U ovom slučaju odgovornost je teško odrediti. Činjenica je da ima previše dece, a malo trenera i spasilac. O slučaju se niko nije od nadležnih oglašavao i možemo da uputimo samo apel da se pojačaju mere bezbednosti, kako se ovako nešto više ne bi dogodilo.

 KOMENTARI

 1. dr tikvicki kaže:

  STRASNO, ISKRENO SAUCESCE PORODICI PREMINULOG DECAKA. NEDAJ BOZE NIKOME.

 2. tatjana kaže:

  strasnooooooooooo

 3. DULE kaže:

  AJOOOJ GOSPODE, SKROZ SAM SE NAJEZIO. OVO JE NESTO NAJGORE STO JE MOGLO DA SE DESI.

  ZAO MI JE RODITELJA TOG DECAKA….

  UZAS!!!

 4. Vladimir kaže:

  Strasno, ne daj Boze nikome ovakvu tragediju. Saucesce porodici

 5. Nemanja kaže:

  Ja sam o tome ovde pisao, onog dana kada su svi glupavo raspravljali zasto je bazen bio zbog ne znam cega zatvoren, samo niko paznju obratio nije.

 6. Zeljko kaže:

  niko od odraslih nije pokusao da mu pomogne….sve dok nije stigao u bolnicu…čak ni ljudi iz hitne pomoći.a onda je vec bilo kasno…..20 minuta je srce stajalo…i mozak je bio bez kiseonika….a to- znači šteta nenadoknadiva………………………………………………………….zašto na bazenu nema nijednog lekara-a stotinu dece……………………………………………………………………..i ko će od odgovornih da da ostavku na funkiciju….i da odgovara???????? ! #”%$&!#%(//!#&$!(#$!/$

 7. lakoverna kaže:

  Trener je u ovom slučaju najjjjj ooodddgooovorniiijii mora da su mu oči i na potiljku ako treba ,pre neki dan su nevezano za ovu tragičnu vest Vaterpolisti gađali malu decu plivače loptama u toku treninga demonstracija sile na 8-10 godišnjacima i trener vaterpolista po tom pitanju nije preduzeo ništa ,a mogao je da sankcioniše mangupe koji su to počinili i otera kući pa neka razmisle za sledeći put dali će to opet uraditi nego je to iskuliro,ISKRENO SAUČEŠĆE PREMINULOG MALIŠANA.

 8. ........... kaže:

  Nekada davno niko nije mogao da se bavi sportom dok za to ne dobije potvrdu od lekara nakon specijalnog pregleda. Takvi pregledi bi trebali da budu pravilo i danas, a izgleda da nisu. Trener nije lekar i ne vidim zasto bi on odgovarao ukoliko neko ima skriveni zdravstveni problem  .Srednja generacija se toga seca.
  Deckica vise nista ne moze da vrati. To je ogromna tuga. 

 9. ivan kaže:

  Sad vec nije vazno ali od cega je umro?

OSTAVITE KOMENTAR