„Tragedija“ za cene!

I ove godine Dudi Co u svojim prodavnicama tehnike punim zaletom započinje sa prazničnim ponudama i poručuje: “Crni petak nije baksuzan!”

Gabor SM - selfie

U nekim delovima sveta “Crni petak” je državni praznik, dok negde zaposleni uzimaju slobodne dane kako bi nesmetano uživali u najluđem šoping danu u godini! Sada je već svuda u svetu poznat dan tzv. “tragedije” cene koji nastupa odmah posle Dana zahvalnosti, donosi radost potrošačima i predstavlja uvod u prazičnu atmosferu i početak sezone kupovine poklona dragim ljudima uoči božićno-novogodišnjih praznika. Sada se već uveliko i kod nas mogu videti običaji da se na ovaj dan cene snižavaju, i to toliko, da ovaj dan predstavlja jedinstvenu priliku za kupovinu!

2

Prošle godine, kompanija Dudi Co zabeležila je nezapamćeni promet na ovaj dan ponudivši velika sniženja cena u svojim prodavnicama tehnike. Kako najavljuju iz ove kompanije, ni ove godine Dudi Co neće razočarati svoje kupce. Na Crni petak, ponuda tehike biće jedinstvena i neodoljiva, a ponuda sniženih cena produžiće se i na subotu. Od ove godine, Dudi Co ima i novost za sve ljubitelje online kupovine jer će u ponedeljak nakon crnog petka u okviru akcije “Cyber ponedeljak” ponuditi sjajne cene za kupovinu na svom web shopu (www.dudico.com). U SAD-u je porast online prodaje doveo do toga da je ovaj dan, koji je poznat kao najbolji dan u godini za internet prodaju, već šest godina jači od Crnog Petka. Obzirom na porast online prodaje u Srbiji, od 170 posto u prošloj godini u odnosu na 2013, i predviđeni rast IT tržišta od 8,9 posto u 2015 godini, Dudi Co priprema izuzetne ponude za sve one koji budu kupovali na web shopu, želeći da predstavi sve prednosti Cyber ponedeljka za kupovinu putem interneta!

3KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

22 + = 31

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: