„Tragedija“ za cene!

I ove godine Dudi Co u svojim prodavnicama tehnike punim zaletom započinje sa prazničnim ponudama i poručuje: “Crni petak nije baksuzan!”

Gabor SM - selfie

U nekim delovima sveta “Crni petak” je državni praznik, dok negde zaposleni uzimaju slobodne dane kako bi nesmetano uživali u najluđem šoping danu u godini! Sada je već svuda u svetu poznat dan tzv. “tragedije” cene koji nastupa odmah posle Dana zahvalnosti, donosi radost potrošačima i predstavlja uvod u prazičnu atmosferu i početak sezone kupovine poklona dragim ljudima uoči božićno-novogodišnjih praznika. Sada se već uveliko i kod nas mogu videti običaji da se na ovaj dan cene snižavaju, i to toliko, da ovaj dan predstavlja jedinstvenu priliku za kupovinu!

2

Prošle godine, kompanija Dudi Co zabeležila je nezapamćeni promet na ovaj dan ponudivši velika sniženja cena u svojim prodavnicama tehnike. Kako najavljuju iz ove kompanije, ni ove godine Dudi Co neće razočarati svoje kupce. Na Crni petak, ponuda tehike biće jedinstvena i neodoljiva, a ponuda sniženih cena produžiće se i na subotu. Od ove godine, Dudi Co ima i novost za sve ljubitelje online kupovine jer će u ponedeljak nakon crnog petka u okviru akcije “Cyber ponedeljak” ponuditi sjajne cene za kupovinu na svom web shopu (www.dudico.com). U SAD-u je porast online prodaje doveo do toga da je ovaj dan, koji je poznat kao najbolji dan u godini za internet prodaju, već šest godina jači od Crnog Petka. Obzirom na porast online prodaje u Srbiji, od 170 posto u prošloj godini u odnosu na 2013, i predviđeni rast IT tržišta od 8,9 posto u 2015 godini, Dudi Co priprema izuzetne ponude za sve one koji budu kupovali na web shopu, želeći da predstavi sve prednosti Cyber ponedeljka za kupovinu putem interneta!

3KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 46 = 54

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: