Trasom 51. divizije

Putari su prethodnih dana privremeno izašli iz 51. divizije kako bi započeli radove na preostalom neizgrađenom delu ulice Partizanskih baza. Radi se o deonici koja počinje od raskrsnice sa Šantićevom ulicom do kružnog toka sa Kireškom ulicom. Jedan kratak deo asfaltiranog puta od ulice Radnoti Mikloša do Šantićeve, biće zatvorena za saobraćaj u narednih desetak dana, tačnije do 2. jula. Na tom potezu se trenutno proširuje put.

 

Slika

 

Tokom majske rekonstrukcije asfalta u ulici Partizanskih baza urađena je deonica od Segedinskog puta do Šantićeve, tako da će se novo postavljeni asfalt u nastavku nadovezati na do sada urađenu deonicu.

 

Proširenje raskrsnice Partizanskih baza i Radnoti Mikloša
Slika

 

U produžetku ulice se uveliko nanosi pesak, ali i kopaju kanali za instalacije, te meštani do sada neasfaltirane ulice imaju malih problema sa pristupom.

 

Slika

 

Slika

 

Na putu ka kružnom toku, jedan deo deonice je nasut sitnim kamenom

 

Slika

 

Kružni tok na raskrsnici sa Kireškom

 

Slika

 

Ulaz na kružni tok iz pravca Kireške

 

Slika

 

51. divizije pod kamenom čeka prvi sloj asfalta

 

Slika

 

Dosadašnji tok izgradnje:
Radovi kod kružnog toka
Asfaltirana ulica Partizanskih baza
Mašine u ulici 51.divizijeKOMENTARI

 1. deki85 kaže:

  je li moguce da ce neki iole veci projekat u ovom gradu da se zavrsi :))))))) cini mi se da to nije uspelo nikom od raspada SFRJ, Prijatno sam iznenadjen,

 2. Gost kaže:

  Posticice veliki uspeh. Jedan i po projekat za 4 godine. Kad kazes pola, mislis na plato Djindjica. 🙂

 3. condor 55 kaže:

  ne diraj u plato,naljutićeš Baću……to još nije završeno..to će biti prepojektovano i nanovo urađeno….još 5 miliona i proradiće voda+5 proradiće i automatika podnih prizmi..ne može to sve odjedared

 4. Hanibal Lektor kaže:

  Kada već spomenuste plato pokojnog nam premijera, zna li neko zašto tamo curi voda? Jel’ to tako treba il’ je samo pukla cev. Ako je pukla cev, zovite već jednom majstora. Podlokaće temelje pozorišta pa će i ovo morati da se ruši.

 5. djomla kaže:

  Izgradnja magistralne saobraćajnice koja će ulicama 51. divizije i Partizanskih baza povezivati Majšanski sa Segedinskim putem ide prema planiranoj dinamici.

  U toku su radovi na iskopu zemljišta za postavljanje kanalizacije na potezu od kružnog toka (Kireška – Partizanskih baza) prema Kireškoj ulici promera Ф800. Postavljena je kanalizacija promara Ф315 prema Severnoj ulici. Na delu ulice od 51. divizije do kružnog toka (Kireška – Partizanskih baza) u toku je izrada tampona tucanika celom dužinom ulice.

  U ulici Severna se radi iskop posteljice sa dovozom peska, a u toku su radovi na izmeštanju gasovoda na delu ulice od Radnoti Mikloša do Gutembergove i iskop za posteljicu na delu ulice Alekse Šantića do Radnoti Mikloša sa dovozom peska.

 6. Glibavi kaže:
  Hanibal Lektor napisao:Kada već spomenuste plato pokojnog nam premijera, zna li neko zašto tamo curi voda? Jel’ to tako treba il’ je samo pukla cev. Ako je pukla cev, zovite već jednom majstora. Podlokaće temelje pozorišta pa će i ovo morati da se ruši.

  Cinimi se da je pukla cev. Onakvo curenje vode se ne moze objasniti nikako drugacije nego pucanjem cevi.

 7. Daniel Barovic kaže:

  Da li moze neko da mi objasni sledece. Ja sam u delu 51. divizije negde na sredini ovog novog dela kupio plac sa leve strane puta gledano od Kireske. 3 godine sam cekao ove radove da bih danas saznao da ce celom trasom sa leve strane ulice ici kanal i da necu moci prici placu sa puta?! Dva puta je zasedala komisija i rekli su da cu moci graditi kuci oba puta?!

 8. djomla kaže:

  Daniele, raspitaću se za ovo, ali koliko sam upoznat, vi ćete moći graditi kuću na svom placu. To što će duž puta ići kanal je pohvalno jer će se time kontrolisati i podzemne vode i atmosferske vode. Mnoge ulice u gradu pate zbog nedostatka kanala (jarka). Naravno ovu deonicu čeka Kolektor 7, i još radova pored postojećeg asfalta. Što se tiče pristupa vašem placu, bar to nije problem. Treba uraditi pristup placu takav da se ispod puta ostavi cev za protok vode.

 9. zeljko petrik kaže:

  pozdrav

  Svaka cast za ovu precicu ali ste zakasnili bar 10 godina posto su zatvorene ili rade sa malim kapacitetom 6 pa mogu slobodno reci  najvecih Subotickih firmi od kojih jedna nazalost vise ni ne postoji mislim naravno na FBP Partizan , Sever , Birografika, Auro Metal,Suboticanka,Hemos  . !!!!!
  No u svakom slucaju pozdravljam tu donicu puta.

  poz 😎

 10. prst kaže:

  Ko je vlasnik velikog placa tamo ? Zbog koga se i izvode radovi ! He , he ,he

OSTAVITE KOMENTAR

+ 11 = 14

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: