Traži se izvođač radova za deponiju

Međunarodni tender za izbor izvođača radova na izgradnji Regionalne deponije Subotica, koja će biti locirana na potezu između Bikova i Oroma je u toku, ali nadležno preduzeće nema podatke o tome kada će početi njena izgradnja jer je novac, u iznosu od 17 miliona evra, obezbeđen preko IPA fondova.

 

"Imamo informaciju da se privodi kraju izbor izvođača radova koji će imati na raspolaganju 27 meseci za izgradnju regionalne deponije i za izgradnju svih pratećih objekata kao što je linija za separaciju otpada, kompostilište, upravna zgrada i drugi objekti koji će biti u sastavu kompleksa Regionalne deponije", kaže Andrea Kikić, direktorka "Regionalne deponije Subotica".

andrea kikic

Izvor: RTVKOMENTARI

 1. STeve kaže:

  Zna li neko, sta je Adrea Kikic po struci?

 2. NaIvan kaže:

  I ja bih jako voleo biti direktor nečega što će biti izgrađeno tek možda za nekoliko godina.

  I da primam platu ko zna koliko godina već unazad.

  Ima li tako nešto još??????

 3. Revoltirani kaže:

  pod hitno sprovesti istragu o nenamenskom trosenju novca u ovoj samozvanoj instituciji. Ova gospodja sa slike godinama trosi pare ni za sta, a Suboticani nemaju otpad. to je prava slika i prilika interesne skupe koja navodno brine o madjarskoj zajednici – Savezu vojvodjanskih Madjara. Nikada vise moj glas.

 4. foki kaže:

  Koliko se ja licno secam…jos sam negde 2007-2008 vidjao ovu damu kako radi u opstini na sedmom spratu kao direktor te regionalne deponije…Eto proslo je vec 7 godina, deponija i dalje ne postoji ali se plata prima….I da ne zaboravim…u to vreme je u kancelariji do nje imala tri sekretarice….koje su citale knjige…barem ono sto sam ja video….

OSTAVITE KOMENTAR