Tražimo da se ponove lokalni izbori, poručuje SVM

Lider SVM-a, Ištvan Pastor kaže da ukoliko se ne usvoje proglašeni rezulati izbora država bi bila u “haosu”i moglo bi da dođe do destabilizacije zemlje. O svom susretu sa liderom DS-a Borisom Tadićem nakon konvencije koja je održana u centru Subotice Pastor je rekao da će nastaviti da budu partneri na zajedničkim interesima.

 

– Mi smo kompletan materijal prikupili i podnećemo tužiocu krivičnu prijavu protiv N.N. lica. Videćemo da li će pravosudni organi da postupe po istom principu kao u nekim gradovima u Srbiji kada su ponovljeni izbori. Podržaćemo Vladu ako DS formira na republičkom i pokrajinskom nivou, a što se tiče Subotice ostajemo pri svom stavu od ranije – rekao je Pastor.

 

Što se tiče procesa uvida u birački materijal, predsdnik GO SVM-a u Subotici Jene Maglai je rekao da je u dve vreće sa glasovima pronađeno 103 glasačkih listića čija boja se razlikuje od ostalih listića. Maglai dalje ističe da su doveli i profesionalno lice iz štamparije koje im je potvrdilo da su listići štampani na drugom mesti i da se razlikuje boja.

 

– Predstavnici DS su sve uradili kako bi nas sprečili da obavimo uvid u biračke spise. Pored razlike boje u listićimaprimećen je niz drugih nepravilnosti – kazao je predsednik GO Subotice, Jene Maglai.

 

Rukovodstvo SVM-a je još jednom ponovilo da traže da se ponove lokalni izbori.KOMENTARI

 1. Sugradjanin kaže:

  Trebate da trazite razlog poraza u vasim redovima gospodo iz SVM

 2. pajo kaže:

  Dobio sam falsifikovanih 50 e i morao sam da cutim i dam dalje pa sta! Ko da jos niko nije tako prosao! Sto nisu pazili!

 3. Prolaznik kaže:

  Pastor je prvo rekao da su pogotovo sumnjivi parlamentarni i pokrajinski izbori, a sad neće da “destabilizuje” državu. Zato nije problem da “destabilizuje” Suboticu. Ma važi…

 4. pajo kaže:

  Ubijo nas visepartijski sistem.Nismo mi sazrili za to jos

 5. suncica kaže:

  Sto bi jako volela da pukne DS pa da vide kako je drugima!!!

 6. pajo kaže:

  Ovde neki ne kontaju, da SVM nije izgubio…. DS 13 mandata u skupstini Grada, a SVM 16 😎

 7. gost kaže:

  dzaba im 16 kada nece imati sa kim da naprave skupstinsku vecinu

 8. ivan kaže:

  Ako ds nije nista muvao oko izbora onda nema cega da se boji ali posto im savest nije cista onda guza mora da radi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Pajo kaže:

  ivan:
  Ako ds nije nista muvao oko izbora onda nema cega da se boji ali posto im savest nije cista onda guza mora da radi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Savest im je cista!Pri ponovnom brojanju nisu bili prisutni nego su verovali u GIK i mirno su spavali!A to da su celnici DS bili prisutni je samo propaganda!A ako su bili tamo, samo da SNS , svm neubace neke listice drugih nijansi!

OSTAVITE KOMENTAR