Treća rodjendanska trka atletskog kluba TRON

Predsednik i osnivač Atletskog rekreativnog kluba Tron najavio je 3. rođendansku trku čiji je moto "… ko hoće uvek nađe način, ko neće nađe izgovor…"

Rekreativna trka će se održati na Paliću u nedelju 07.03 sa startom ispred Jahting kluba u 11.05. Trči se na 10 km u pojedinačnoj konkurenciji i u muško-ženskoj štafetnoj konkurenciji.

Cilj trke je obogaćivanje sportsko-rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću, promocija rekreativnog trčanja, podsticanje bavljenja sportom, ukazivanje na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanje sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost, nivo utreniranosti. Posebna naglašenost za uključivanje u trku rekreativaca-amatera, kao i na zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena, negovanje sportskog druženja, dalje jačanje i razvijanje sportskih prijateljstava, kako u zemlji tako i među neposrednim susedima, širenje sportske kulture, akcenat na zdrav način života, prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub TRON.

Takmičenje će se održati u više kategorija. U pojedinačnoj konkurenciji: apsolutna, M-40, Ž-40, M-50, Ž-50, M-60 i više, Ž-60 i više. U štafetnnoj konkurenciji: apsolutna, zbir godina Z80, Z100, Z120 i više.

Pripremljen su i nagrade za učesnike i to: prva tri mesta u apsolutnim kategorijama dobijaju pehare i majicu trke. Prva tri mesta po kategorijama dobijaju medalje i majicu trke. Svi učesnici koji istrče trku dobijaju diplome sa postignutim vremenom.

SATNICA: 09:00-10:30 Prijavljivanje i podizanje startnih brojeva i učesničkog paketa

10:30-11:00 zabavni program, pozdravni govori

11:05 START 3.TRON ROĐENDANSKE TRKE

12:20 KRAJ 3.TRON ROĐENDANSKE TRKE

13:00 Proglašenje pobednika u svim kategorijama

13:30 „Viršla“ party, druženje, zabava, rođendasko slavljeKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR