Treća stanica – Su bajk

Puštena je u rad i treća stanica u okviru “ Su Bike” servisa. Od danas građani mogu da se iznajmljuju bicikle i u Dudovoj šumi, a stanica se nalazi pored Hale sportova. Poput prethodno otvorenih, opremljena je video nadzorom i prima 14 bicikala. Stanica je identična onoj na Paliću, potpuno je automatska pa se proces iznajmljivanja obavlja prateći uputstva automata.

 

Svi koji da postanu korisnici Su Bike sistema moći će zasada da iznajmljuju bicikle na tri lokacije: kod Otvorenog univerziteta, na Paliću, pored „Male gostione“ i na stanici kod Hale sportova, u vremenu od 7,00 do 20,00 časova, a registracija korisnika vrši se na stanici iza Otvorenog univerziteta i na blagajni preduzeća.

 KOMENTARI

 1. Pajo kaže:

  Da mi je znati kako je dosada poslovalo to preduzece?????Kao i novi bazen na prozivci!!!!!!!!!!

 2. Nenad kaže:

  I da nam kazu koliko su para potrosili na ovu egzibiciju sa biciklama, i takodje koliko je ljudi zaposleno na nepostojecim konkursima za posao.
  Imajte na umu da dok ovo prave sa druge strane javna kuhinja ne radi 3 meseca. 

 3. shtrokavi kaže:

  Sta bi dao da jednog dana kupite mozak.

 4. Pajo kaže:

  Kako sam cuo iz medija u nekim gradovima se vec mogu iznajmiti elektricne bicigle! Zaostajemo!!!

 5. Max kaže:

  Sta god da se uradi dobro i koliko god se neko trudio, nadje se 100 idiota kojima nista ne valja i uvek imaju neku kritiku a sami nikad nista nisu preduzeli da nesto promene i urade.

 6. shtrokavi kaže:

  Ti onda idi u te gradove pa vozi te biciGle… Ova vest je za svaku pohvalu.

 7. Pajo kaže:

  Pajo je danas bio da pogleda te bicigli.Jedina zamerka sto mlacic koji tamo radi je malo dremao jer verovatno nema posla!Dopalo mi sa kada je objasnio uslove za iznajmljivanje bicigli. I stvarno je OK tehnicka podrska sa strane preduzeca!!!

 8. Paja patak kaže:

  Kolika skalamerija za 8 bicikli….

OSTAVITE KOMENTAR