Treća uzastopna pobeda Subotičana

Spartak (Subotica) – Mladi radnik 3:0 (25:18, 25:21, 25:22)
 

Subotičani igraju sve bolje, a to se napokon odrazilo i na rezultate. Vezao je Spartak tri pobede, pa je posle 13. kola stigao čak na šestu poziciju, a do nedavno su bili „viđeni“ učesnici plej-auta.

 

Za samo tri nedelje ekipa Aleksandra Petrovića je demantovala sve kritičare. Krenulo je od pobede protiv favorizovanog Radničkog iz Kragujevca na domaćem terenu, potom je u gostima pao Đerdap, a sada je srušen i Mladi radnik u „Dudovoj šumi“.

Ismar

U prva dva perioda igre Spartak je bio daleko bolji rival, na zadovoljstvo publike u Subotici. Činilo se ipak po razvoju događaja u trećem periodu da će Požarevljani uspeti da učine nešto više u ovom susretu.

 

Vodili su gosti sa 21:19, međutim tu su stali. Spartak ništa nije želeo da prepušta slučaju, zaigrao je onako kao što je to činio u prva dva seta, pa je u završnici trećeg serijom 6:1 načinio preokret i priveo meč kraju – 25:22.

 

SPARTAK: Crnjanski 12, Jungić, Janačkov 9, Vidakov, Elezović 5, Konkolj (libero), Mutapčija 15, Kecman 10, Pualić, Medić, Ilić 10, Stefanović. Trener: Aleksandar Petrović.
MLADI RADNIK: Duduj 7, Pantić 3, Kovačević, Petrović, Mašulović 3, Jevtić 1, Spasojević 5, Milošević, Peković (libero), Micić 18, Ilić 11, Popović. Trener: Dragan BonićKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR