Tretman suzbijanja odraslih komaraca

Tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje, vršiće se u periodu od 28. maja do 2. juna, na dan sa najpovoljnijom meterološkom situacijom, u terminu od 18 do 23 časa. Tretman će se vršiti na teritoriji mesnih zajednica Palić (turistička zona i urbana zona) i Aleksandrovo, ULV tehnikom sa zemlje, preparatom na bazi aktivne materije deltametrin. Preparat je toksičan za pčele, pa se mole pčelari da svoje košnice zatvore ili uklone na udaljenost od najmanje pet kilometara od mesta vršenja tretmana. Dejstvo navedenog preparata traje tri dana. Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman dostupne su na fejsbuk i internet stranici preduzeća „Oris“ iz Sombora, koje će vršiti tretman. Telefon za sve dodatne informacije je  025/515 50 55.

TV SuboticaKOMENTARI

  1. Salamander kaže:

    A u drugim naseljima niste još prebrojali komarce pa nema zaprašivanja? Evo upravo ih brojimo i to u sred bela dana…dok nam piju krv.

  2. Mauzer kaže:

    Kada ce biti iz vazduha na teritiriji celog grada?Ovo je samo kap vode u moru i bacanje para to jeste znajuci nase politicare skupoce platiti i posle podeliti lovu a korist nikakva,obican lopovluk!!!

OSTAVITE KOMENTAR