Tri nesreće – tri poginula

Tokom vikenda u Subotici su se dogodile tri saobraćajne nesreće i tri su lica poginula.
U petak u poslepodnevnim i večernjim časovima dve osobe poginule su u saobraćajnim nesrećama na Paliću i u blizini sela Tavankut. U saopštenju subotičke policije se navodi da i dalje tragaju za vozačem automobila koji je na licu mesta usmrtio A.S. (75) iz Mišićeva na putu između Tavankuta i Sombora.

Slika

Istog dana, poginuo je pešak Vilim Č (77) u nesreći koja se dogodila na Paliću. U saopštenju policije se navodi da je na njega naleteo motociklom marke "jamaha" Ljubiša M (18). Oba uviđaja izvršile su istražne sudije Osnovnog suda u Subotici i zamenik javnog tužioca, a policija je uputila apel građanima koji imaju saznanja o nesreći u Tavankutu da se jave na broj 92 ili 024 556 230.
Juče oko 20 časova dogodila se nesreća u kojoj je jedno lice poginulo, a dva su teško povređena.
Subotičanin Rožum (19) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Antuna Suturovića kada je vozač motocikla udario u zaprežno vozilo i podleteo pod njih. U nezgodi teške telesne povrede zadobio je Alen C. (22) koji je bio suvozač na motoru i Antun K. (66) vozač zaprežnog vozila.
– Samo sam čula jak udarac. Kada sam isrčala iz kuće videla sam puno krvi. Strašno!. Onda je već i dotrčao brat od Alena koji nedaleko živi – priča komšinica koja je prva istrčala kada je čula nezgodu u ulici Antuna Suturovića.
Danije , brat od Alena kaže da se nezgoda dogodila nekoliko metara od njihove kuće.
– Čuo sam udarac i odmah sam dotrčao. Video sam da mi brat ima slomljenu nogu i potres mozga pa sam pričao sa njim da ne zaspe. Rožum je došao kod nas i oni su išli da se voze motorom. Sve se dogodilo u deliću sekunde – priča Danijel.
Kako smo neznanično saznali, motor je udario u zaprežno vozilo, banderu, pa podleteo pod kola. Od siline udarca konj se uplašio, poskočio i tako je sa zaprege pao Antun i zadobio teške telesne povrede.
Na hitnom prijemu Opšte bolnice u Subotici saznajemo da su oba pacijenta zadobila teške telesne povrede u da su van životne opasnosti. Na lice mesta izašao je istražni sudija, a istraga je u toku.
Na mesto nesreće, stavljeno cveće, koka-kola i čokoladice.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

29 + = 30

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: