Trklja član Udruženja urbanista Srbije

Direktor Zavoda za urbanizam, dr Dragan Trklja izabran je člana Udruženja urbanista Srbije, na međunarodnom-stručnom skupu „Letnja škola urbanizma“, koji je održan na Tari. Teme ovogodišnje “Letnje škole urbanizma” bile su novi i aktuelni Zakoni o uređenju prostora i njihovo sprovođenje i prioritetni investicioni programi i objekti.

 

Skupu je prisustvovalo preko dvesta stručnjaka iz oblasti urbanizma iz Srbije.

 

U obrazloženju koje je prethodilo izboru u Predsedništvo Udruženja, istaknut je veliki doprinos u stručnom radu Subotičkog Zavoda kao i izuzetni uspesi i nagrade Zavoda na Međunarodnim Salonima urbanizma održavanim u nazad 20-tak godina, što je dodatno priznanje u godini jubileja pomenutog preduzeća. Udruženje urbanista Srbije je od 2009. punopravni član Evropske Skupštine urbanista (ECTP) sa sedištem u Briselu.

 

 KOMENTARI

 1. miltor kaže:

  Mnogi komentatori ostadoše bez teksta. Čudno im je da njih niko nije pozvao na ovakav skup ili su tamo (po njihovom mišljenju) trebali da budu predstavnici njihovih političih stranaka, pogotovo “stručnjaci” iz GO Subotice. Da im imena ne spominjem … 😆  

 2. zecevic kaže:

  Bravo Dragane Kralju igre 🙂

 3. Terenac kaže:

  Lepo je videti su naše arhitekte i nestranačke ličnosti prepoznate u struci..

  Samo tako!

OSTAVITE KOMENTAR