Tuča u Green Food-u

U nedelju, 23. marta, 45 minuta posle ponoći, dogodila se tuča u ugostiteljskom objektu u centru grada, kažu u Policijskoj upravi. Učesnici su poznati policiji i protiv odgovornih će biti podnete jedna krivična i dve prekršajne prijave. Kako javlja Radio Subotica, tuča se desila u pečenjari  koja se nalazi pored zgrade Jadrana.

 

Reč je o montažnom lokalu Green food koji radi cele noći i u koji se svraća na pljeskavice posle noćnog provoda.

 KOMENTARI

 1. Petar.SU kaže:

  Policiji su uvek svi poznati od ranije.. Pa jbt, zar ne treba takve kazniti tako, da im vise nikada ne padne na pamet da cine prekrsaj?

 2. STRAHiMIR kaže:

  dakako no poznati, ali po zakonu sto moze policajac njemu? SU petra? Sta kazete? Moze li policajac da njega  i kazni osim da ga onesposobi za daljnji pravljenehaos? Vi psujete na policija i ta nije dobar, kada tada oni nama zatrebaja..U Poljska ovako ne, policija nju vodi posle tuca kod sud i onda ona ide u zatvor, police njega udara ako ona krene njega ili drugoga da tuce ta kriminalac. Vu niste na pravo put Petrs ne vi kazete protiv policiu ali vas pravda je takav da sudik pusta njega van ne policia..nesnete da psovate policia to je los za vas i sve..

 3. Ivan kaže:

  STANITE VEC JEDNOM TIM HULIGANIMA NA PUT DOSTA JE BILO

   

 4. JimmyQ kaže:

  Elitno mesto uz pozorište i još elitnija ekipa koja navraća…putuj Evropo, šalji nam malo peciva, nama je dobro, sreća jedna neizreciva…

 5. gabor kaže:

  potukli se jer nisu hteli da plate hranu…koja ima sumnjvo poreklo…tolko je sumnjivo da dok jedes pljeskavicu ono jos uvek cvili i mase repom!
  zna se ko tamo jede,gimnazijalke koje idu u vecernji termin,njihovi muzevi,braca,komsije,slucajni prolaznici,panduri i marinci

OSTAVITE KOMENTAR