Tucanik čeka asfalt

Deo puta ka Starom Žedniku ću uskoro biti proširen za oko metar. Radnici "Vojputa" koji su dobili ovaj posao da rade, su deonicu od Agrokombinata do izlaska iz Starog Žednika snabdeli sitnim kamenom, koji se nanosi uz levu ivicu puta.

Slika

Sam put na ovoj deonici je izuzetno dobar, asfalt nigde nije popucao i nema zakrpa, tako da se i tokom radova sasvim pristojno vozi ovom deonicom. Jedini deo puta koji ima više zakrpa nego starog asfalta je deo kod petlje sa Y krakom, koji nije proširivan i asfaltiran. Ta deonica će biti urađena nakon izgradnje zaobilaznice.

Suženje na mestu spajanja stare i nove deonice
Slika

Proširenje predviđeno za autobusko stajalište
Slika

Slika

SlikaKOMENTARI

 1. dasHHa kaže:

  Taj deo kolovoza gde je ukrstanje sa Y krakom jasno ukazuje da niti na danasnji dan nema glavnog projekta suboticke obilaznice,ne zna se kako ce se resiti ukrstanje ova dva kolovoza i to je za odstrel glava svih koji su u poslednjih 20 god.vodili grad,pokrajinu i republiku.Sve odgovorne treba tuzit,majku im ne dragu!!

 2. Gost kaže:

  Ne razumem, zasto je asfaltiraju put koji je dobar, a toliko puteva je pod rupama? O neasfaltiranim ulicama da i ne pricam.

 3. dasHHa kaže:
  Gost napisao:Ne razumem, zasto je asfaltiraju put koji je dobar, a toliko puteva je pod rupama? O neasfaltiranim ulicama da i ne pricam.

  Taj put je pod ingerencijom Preduzeca za puteve Srbije do su lokalni putevi i gradske ulice pod ingerencijom opstine ili grada.

 4. djomla kaže:

  Bas tako, postoji razlika između magistralnih puteva i lokalnih saobraćajnica. Putevi Srbije su zaduženi za izgradnju i održavanje magistralnih puteva, dok je za lokalne puteve zadužena Direkcija za izgradnju grada.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: