Turnir Senteš

Slika
Klizalište u Sentešu

U prelepom ambijentu malog klizališta u Sentešu, u Mađarskoj, 15.01.2011 održan je hokejaški turnir za selekciju U-8. Učestvovale su ekipe TISA VOLANA iz Segedina, FERENCVAROŠA iz Budimpešte i SPARTAKA iz Subotice.

Slika
Spartak – Subotica, U-8

Na ovom, može se reći međunarodnom turniru, naši mali hokejaši pokazali su da su usred uspešne sezone, naime – dali su više golova nego što su primili. Ovaj uspeh slavili su igrači i trener, a bogami i roditelji, pala je čak i po koja suza radosnica. Svaka čast treneru Urošu Brestovcu, samo tako dalje…..

Slika
Spartak – Subotica, U-8, trener Uroš Brestovac

Slika
RoditeljiKOMENTARI

 1. Nasha deca kaže:

  Ovaj tekst i slike su preuzete sa:

  http://www.facebook.com/album.php?aid=4 … 1287759386

  http://hkspartak.iz.rs/

  To je onaj lepši deo priče a ja ću onaj drugi:

  U Sentešu, u Mađarskoj, ljudi znaju puno o sebi a pogotovo kojeg su nivoa, sa koliko para raspolažu te imaju malo nadkriveno klizalište. Njihova deca zasigurno mogu da uživaju u ledu više od 3 meseca, mogu da igraju hokej i kližu i kada pada kiša, i kad je napolju +8, … čak su organizovali i turnir u hokeju?!

  Subotica čeka veliku ledenu dvoranu po najvišim standardima … kao što će nam biti Bazen, Pozorište, …

  Ove male hokejaše do 8 i 10 godina uspešno podpomažu, Uroš, Zoran, Željko i Ilonka, njihovi roditelji koji ih vozaju i na utakmice i da ne zaboravim one koji finansijski obezbeđuju led 3 meseca. Svima im hvala za ove divne priče o malim Spartans-ima, pogotovo ovima poslednjima!
  :envy:

 2. Nasha deca kaže:

  I još malo lepih linkova, neću više da zelenim…

  a ovo je njihov YT kanal sa još dosta snimaka:

  http://www.youtube.com/user/hkspartak#p/u

OSTAVITE KOMENTAR