Tužan kraj potrage za Terezom

Porodica je mesec dana tražila po Subotici, a sada je nađeno njeno telo

U atarima sela Ljutovo kod Subotice pronađeno je beživotno telo Terezije Marcikić (63). Nesrećna žena, za kojom porodica i policija tragaju skoro mesec dana je, kako saznajemo, najverovatnije preminula prirodnom smrću.

Terezija Marcikić iz Subotice se od 11. januara 2019. godine vodila kao nestala. Policija je tragala za njom otkad je porodica prijavila da je iz porodične kuće kod Senćanskog groblja u Subotici krenula prema pijaci “Zelenac” u naselje Prozivka.

Nadzorne kamere su je snimile kako ulazi i izlazi iz prodavnice u koju je rekla da ide, ali posle toga porodica nije nije znala gde je i šta se sa njom dešava pošto joj se izgubio svaki trag.

Njen nestanak, sa apelom građanima da jave policiji ako je vide ili znaju nešto o njoj, objavili su subotički lokalni sajtovi, ali i Igor Jurić u registru nestalih lica u Srbiji.

Telo mrtve žene iz atara odnelo je JKP “Pogrebno” iz Subotice, a kako saznajemo za sada nije naložena obdukcija.

 

BLICKOMENTARI

 1. rax kaže:

  zaboga, sto su svi smrtni slucajevi u subotici tako misteriozni. znamo da je zena nestala, ali ovo sto se tu da procitati, meni nije dovoljno. naravno ne bi da ulazim u privatnost niciju, ali izvestite nas malo opsirnije, prije vise od mesec dana jedan bracni par je tako nadjen, ne znamo tacno sta se dogodilo, sada ova zena sa pijace u atare, a sve zbog prirodne smrti i bez obdukcije.
  porodici, iskreno saucesce!

 2. Pravdoljub kaže:

  Porodici rodbini i prijateljima najiskrenije saučešće.

 3. Iustitia kaže:

  Za svaku smrt pod nejasnim i neutvrdjenim okolnostima je obdukcija obavezna. Naravno to pravilo vazi u pravnim drzavama, sa vladavinom zakona.

 4. rax kaže:

  da, ali je ovde davno umrla justita, mozda nikada i nije postojala.

 5. @@@@RAX?? kaže:

  Pa ti bi sad baš sve detalje. ti si inspektorka?

 6. rax kaže:

  ne nisam inspektorka, ali sam jako zabrinuta,kada vec i obicni ljudi gube zivot na ovaj nacin, a izjava je da nece biti obdukcije. sa ovim zavrsavam ovu temu, jer nije mesto za rasprave.

 7. rax kaže:

  ne nisam, ali se pitam da li su sada vec i obicni gradjani ugrozeni. do sada su se samo biznismeni obracunavali medjusobno.

 8. Samo vi lupajte kaže:

  @Rax – ne, nisi ti paranoična, samo ne znaš zašto te svi progone!

 9. rax kaže:

  ovo su vesti subotice za 24 sata:

  Uhapšen osumnjičeni za pokušaj pljačke menjačnice
  Subotičanka pronađena sa razbijenom lobanjom
  Steže se obruč oko plaćenog ubice iz Čantavira
  Izrešetan pas na Teslinom naselju
  Tužan kraj potrage za Terezom
  Po osam meseci zatvora za nošenje repetiranog automata

OSTAVITE KOMENTAR