TV Prenos utakmice Spartak – Partizan

Odbrojavaju se sati do početka utakmice proleća. Da li će Parni valjak zaglibiti u Šandorskoj bari ?! Oni koji žele da prate tekmu posredstvom malih ekrana, mogu da uključe svoje "sokoćalo" u 15, 30h (RTS 1).
Trener Partizana je izjavio da veoma dobro poznaje ekipu koju vodi Ljubomir Ristovski Žuti i da je siguran da će utakmica u Subotici opravdati epitet derbija. On se osvrnuo i na čaršijske priče da su Spartak i Partizan, zahvaljujući predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću koji je bio funkcioner oba kluba, blisko povezani.
– "Iako se godinama pričalo da su dva kluba u prijateljskim odnosima, mi protiv njih u poslednje vreme baš teško izlazimo na kraj. Oni su veoma organizovana ekipa, igraju visok presing, daleko od gola, opasni su u prekidima. Sve ovo biće nam samo dodatna motivacija."
Trener Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je žaljenje što u timu neće biti Stefana Savića, koji će odsustvovati zbog porodične tragedije. Otac mladog štopera ubio se u četvrtak u Mojkovcu.
– "Moram da kažem da mi je veoma žao što nisam mogao da prisustvujem sahrani. Ali, svi smo uz Stefana, potišteni smo zbog svega što ga je zadesilo, pokušaćemo da pobedimo i na taj način mu damo malo energije" – poručio je Stanojević.
SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

69 + = 75

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: