U aprilu zaokružimo broj 9! Moramo za promene, moramo za Vojvodinu!

RIK je proglasio listu koalicije Moramo, na kojoj su i kandidati Mađarskog pokreta

Republička izborna komisija je pod rednim brojem 9 proglasio listu koalicije Moramo. Ovu koaliciju čine OGP Akcija!, Ekološki ustanak i Pokret Ne davimo Beograd. Kao pridruženi član Akcije i Mađarski pokret će imati svoje kandidate na ovoj listi na prevremenim izborima za republičku skupštinu 3. aprila.

Mađarski pokret koji se od osnivanja zalaže za izgradnju građanske države, za ravnopravnost svih zajednica i za široku autonomiju Vojvodine na ovoj listi će imati 10 kandidata. Naš kandidat Arpad Černik je na 22. mestu ove liste a pored njega na listi su i sledeći ljudi: Gizela Berze, Ildiko Menđan Pletikosić, Jožef Šandor, Ria Tonkovič Beni, Ileš Bečei, Đerđ Hernjak, Peter Červenak i Geza Kučera. Radi se o stručnim, poznatim i priznatim poštenim ljudima koji će funkcionisati kao jedan ekspertski tim jer cilj Mađarskog pokreta nije nagomilanje pozicija već borba za građane, za interese svih zapostavljenih slojeva i za autonomiju naše pokrajine i naravno za očuvanje životne sredine i sprečavanje ulaganja svih onih investitora koji koriste prljave tehnologije.

U narednim nedeljama ćemo posetiti veliki broj naših sela i gradova, ali za razliku od stranaka na vlasti, umesto praznih obećanja želimo da razgovaramo sa gradanima o njihovim stvarnim problemima.

Ako ste za promene, za demokratiju, za građansko društvo uz ekološku svest i za ravnopravnost svih građana Srbije onda 3. aprila zaokružite broj 9.

Moramo zajedno i drugačije. Za normalnu Srbiju.KOMENTARI

 1. Glas za rad 1. kaže:

  Samo glas za 1 za srbiju

 2. ................................................. kaže:

  Pokazali ste se u prošlosti..

  • laki kaže:

   Opštepoznata retorika. Kad ne znam ništa pametnije da kažem u svoju odbranu, posegnem za onim „vi ste se već pokazali“. A ko se to pokazao? Jedino ime koje je kolko-tolko poznato je Geza Kučera. Bolje da si opleo po Đilasu, Mariniki i Šolaku, više bi to cenila ona tvoja žvalava nakaza.

 3. Berbatov kaže:

  Razbice vas Vucko opet sve!

 4. smrad i kal kaže:

  „Radi se o stručnim, poznatim i priznatim poštenim ljudima“

  hahaha. imate sreće što bi ljudi glasali i za kantu balege, samo da oteraju naprednjake s državnog valova u zatvor i na biro, pa će tako i za vas.

 5. BC kaže:

  Glasao bih, ali kad vidim da se tu ničim izazvan ušunjao i Maglai, neka – hvala!

 6. laki kaže:

  Ljudi, džaba nama i izbori… Ovi za izbore i ne haju. Osilili su se i nastaviće da rade šta im je volja bez obzira kakvi će rezultati 3. aprila da budu. Nas čeka rat protiv njih-mafije-kriminalaca i toga treba da budemo svesni. Pobedićemo u ratu hemijskim olovkama, ali tek onda nam predstoji pravi krvavi rat za dovođenje države u kakav-takav red. Ličnog sam mišljenja da izbore ne treba ni čekati, nego krenuti odmah u demontiranje ovog zla.

 7. Ti meni ja tebi kaže:

  Mađarski pokret koji se od osnivanja zalaže za izgradnju građanske države, za ravnopravnost svih zajednica i za široku autonomiju Vojvodine…………….jedna nacionalnost se zalaze za izgradnju ne nacionalne ( gradjanske ) drzave i ravnopravnost svih zajednica( nacionalnosti) i siroku autonomiju ( njihovu ravnopravnist )

 8. Vaše ime kaže:

  E, oborili ste me s nogu. Geza Kučera kao ekspert u timu. Zbogom pameti

 9. Mecca kaže:

  Treba uzeti u obzir da su na ovoj listi najaktivnije stranke i pokreti u poslednjih godinu dana (Zajedno za Srbiju, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak i dr.) čijim aktivistima čak ni režimski mediji nisu uspeli da napakuju neku lopovsku aferu ili insinuaciju. Na primer, SNS već skoro dve godine drži Šabac u svojim rukama. Šta su pronašli nezakonito u radu prethodnog gradonačelnika (Nebojše Zelenovića) ? Ništa ! Da su pronašli nešto, raskokodakali bi se do neba.
  Što se tiče naših sugrađana iz Mađarskog pokreta na ovoj listi, čini mi se da je jedino gospodin Arpad Černik dovoljno visoko na listi da se može nadati ulasku u parlament. Da li neko zna pouzdano da ovaj gospodin nema kapacitet ili nije dostojan da bude poslanik ? Ja nemam takve informacije.
  Ovo je jedina respektabilna levo – ekološka koalicija, pa su zbog toga, kao i zbog njihovog političko – ekološkog aktivizma i zbog moralnog integriteta njihovih najprepoznatljivijih aktivista, zaslužili moj glas.
  Još ako sa profesoricom Biljanom Stojković naprave dogovor da ona bude njihov predsednički kandidat, eto meni radosti. Neću morati da nosim štipaljku za nos na biračko mesto, koju bi morao koristiti prilikom glasanja za Ponoša.

 10. Dzoe kaže:

  Osetite kako smrdi nesto? Smrde ovi naprednjaci koji botuju iz kancelarija javnih preduzeca!

 11. ZIS kaže:

  evo gledam vesti u zadnjih dve nedelje jednim slovom niste obavestili javnost Subotice da su i SUVERENISTI koalicija DJB Živim za Srbiju i Zdrava Srbija skupljali potpise i u Subotici
  al zato za vučkovu poželjnu opoziciju kao i svi mediji na udarnoj strani
  Eto i bez vas je koalicija predala listu i biće pod rednim brojem 10

OSTAVITE KOMENTAR

61 + = 63

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: