Laban u Čantaviru otvorio Banku Poštanske štedionice

U Čantaviru je danas otvorena ispostava Banke Poštanske štedionice. U ovom selu su filijale drugih banaka zatvorile te su meštani mogli da račune plaćaju samo na pošti. Bili su izloženi redovima i čekanju, a u danima kada stiže penzija i socijalna pomoć je bilo gotovo nemoguće da se stigne na red. Stoga su Čantavirci sa radošću primili otvaranje ispostave Banke Poštanske štedionice. Filijalu je otvorio Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice rekavši kako je lokalna samouprava sa vođstvom Poštanske štedionice pripremilo projekat pre par meseci, koji je brzo i efikasno realizovan. Čantavir ima 6 hiljada stanovnika, a sa okolnim naseljima 15 hiljada ljudi koji su ostali bez ijedne banke – istakao je gradonačelnik Laban. On je dodao da je ovo pomoć i za preduzetnike u poljoprivredi, stočarstvu i industriji hrane.

Samim otvaranjem je oko 450 građana postalo komitentima ove banke, a direktor subotičke ekspoziture je predstavo bankarske usluge dodavši da zapošljavaju dvoje meštana, kao i da je radno vreme radnim danom 8-15, a subotom do 13 časova.

Pannon rtvKOMENTARI

 1. Superhik kaže:

  Preuzeto sa Njuz neta?

 2. punisher kaže:

  Boze dragi, ovaj Laban je pravi klovn. SNS napada svog koalicionog partnera na svom terenu

 3. Rastafarijanac kaže:

  @punisher

  Znaš li onu narodnu: “Ko s’ đavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju”. Biće tu još svega i svačega kada brod počne da tone. Glasači partije “Otac i sin” moraju da shvate da imperativ vlasti ne sme biti imperativno rešenje.

 4. Moje ime kaže:

  Ovaj cirkusant ništa drugo i ne zna da radi osim da se glupira otvaranjem šaltera. Dalje i ne može da dobaci.

 5. Pajo kaže:

  Vucic dobio dozvolu MMFa da otvori salter u Cantaviru! Sa 1.25 radnika na 5000 stanovnika!

 6. stormwatch kaže:

  Ne razumem u cemu je vas problem u ovom slucaju. Selo konacno dobilo salter i tu se zavrsava svaka prica.

OSTAVITE KOMENTAR