U Dečjem pozorištu radovi u sali

Kada smo pre oko dva meseca posetili Dečje pozoriste, sa ciljem da vidimo kakva je situcaja, zatekli smo sam početak i prireme za predstojeće radove. Prvi su alat u šake uzeli električari postavivši električne instalacije, nakon čega su gipsari za oko dva meseca uradili dobar deo svog posla, pa su tako zidovi sale osveženi.

Slika

Preostaje da se urade plafoni u sali…
Slika

Slika

Sadržajnije i detaljnije o finansiranju i budućim radovima možete da pročitate na ovom linku.
Da li Dečje pozorište konačno dobija svoj prostor?

 

Kao što tada napisasmo, nakon gipsarskih radova sledi jedna javna nabavka u vrednosti od 6 miliona dinara koje će se utrošiti na ventilaciju i klimatizaciju prostora. Kada se završe ovi radovi, na „scenu Dečjeg pozorišta“ stupaju moleri kao i radovi na postavljanju itisona i sedišta u sali.

 

Da bi pozorište zasjalo u najlepšem svetlu, pobrinuće se osvetljenje koje već četiri godine čuči u tami magacina Svetlost teatra u Beogradu. Kupljeno davne 2007. godine sredstvima NIPa, za nekih 195 hiljada eura, pitanje je kako će se osvetljenje posle tolikog mraka i tišine prilagoditi na dečije osmehe i galamu.

Slika

U Dečijem pozorištu su sva nadanja da će do 15. septembra kada zvanično treba da počne nova sazona, radovi biti okončani. Te će naš posao biti da na vreme obavestimo sve roditelje kako decu po navici ne bi odveli u tada zatvorene prostorije Mladosti.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 44 = 48

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: